Проектор. JVC DLA-NX9 Black

JVC
JVCDLANX9B
1050000,00
грн.
Проектор 8К для домашнього кінотеатру JVC DLA-NX9
Модель DLA-NX9 являє собою новий рівень досконалості і забезпечує підтримку технології 8K e-shift - таким чином, вона стає першим в світі проектором для домашнього кінотеатру, який забезпечує відображення в форматі 8K*. Крім чіткого зображення, 8К істотно перевищує за якістю формат 4K. Цей пристрій пропонує користувачам високий рівень яскравості і контрастності, широку кольорову гаму і приголомшливе по своїй реалістичності якість картинки.
Передача відеозображення високої чіткості, що перевищує за якістю формат 4K, за допомогою технології 8K e-shift
Технологія e-shift - це власна технологія компанії JVC, здатна подвоїти роздільну здатність шляхом зміщення пікселів по діагоналі на 0.5 пікселя. Технологія e-shift в проекторі 4K D-ILA моделі DLA-NX9 дозволяє відображати на екрані зображення в форматі 8K. Крім того, вона забезпечує набагато вищу роздільну здатність в порівнянні з 4K і створює абсолютно реалістичне зображення навіть на великих екранах. Крім того, за допомогою оригінальної технології для високої роздільної здатності "Multiple Pixel Control" зображення в форматах Full HD і 4K також перетворюються в зображення з високою роздільною здатністю у форматі 8K*.
Новітня оригінальна 0.69 дюймова 4К-матриця D-ILA
Новітня 0.69-дюймова оригінальна 4К-матриця D-ILA з міжпіксельною відстанню 3.8 мкм забезпечує високу роздільну здатність - близько 8.8 млн пікселів (4096 x 2160 пікселів). Покращена технологія згладжування, що знижує надлишкове розсіювання і дифракцію світла, пропонує підвищену яскравість картинки і оптимальний рівень чорного в порівнянні зі звичайною матрицею. Мала міжпіксельна відстань дозволяє відтворювати зображення у форматі 4K, причому картинка залишається чіткою і деталізованою (без скільки-небудь помітної пикселизации) навіть на великих екранах.
Об'єктив з високою роздільною здатністю зі скляними елементами (число елементів/груп: 18/16) в алюмінієвій оправі
Модель DLA-NX9 оснащена об'єктивом високої роздільної здатності зі скляними елементами (число елементів/груп: 18/16) в алюмінієвій оправі. Для забезпечення високої роздільної здатності в кожному кутку екрану при реалізації широкого діапазону зсуву (+/-100% по вертикалі, +/-43% по горизонталі) був обраний об'єктив діаметром 100 мм. З метою компенсації хроматичної аберації і спотворень тут також були використані 5 спеціальних лінз аномального розсіювання з різними показниками заломлення червоного, зеленого і синього кольорів, що забезпечило реалістичне відтворення зображення у форматі 8K.
Нова функція Auto Tone Mapping, автоматично задає параметри для оптимальної якості зображення у форматі HDR10
Передача вихідних даних MaxCLL (максимальний рівень яскравості контенту)/MaxFALL (максимальний середній рівень яскравості кадру) в форматі HDR10 в значній мірі залежить від контенту. Тому, щоб максимально розкрити всі переваги формату HDR10, необхідно встановити відповідні настройки яскравості для кожного типу контенту. У новій лінійці це завдання вирішує функція Auto Tone Mapping, яка автоматично налаштовує параметри на підставі вихідних даних (у разі якщо контент не містить вихідних даних, приймається фіксоване значення, а також допускається ручне налаштування параметрів). Різні зображення у форматі HDR з різною яскравістю можна переглядати у відмінній якості без необхідності зміни налаштувань вручну.
Сумісність з технологією HDR, яка значно покращує якість зображення, роблячи його реалістичним
Контент в форматі HDR містить більше даних, ніж будь-коли, включаючи розширений діапазон яскравості, широке колірне охоплення, наприклад, BT2020, 10-бітну шкалу яскравості і т.д. Крім технології HLG (Hybrid Log Gamma), прийнятої в широкомовних трансляціях і використання інших способів передачі сигналу, що забезпечує «високу яскравість, високу контрастність і широке колірне охоплення», нові проектори D-ILA дозволяють точно відтворювати контент у форматі HDR10, наприклад, UHD Blu-ray.
Яскраві, чіткі і динамічні зображення
Поєднання ртутної лампи ультрависокого тиску 265 Вт і високоефективного оптичного процесора забезпечує високу яскравість зображення до 2200 лм. А завдяки новій матриці D-ILA з низькою міжпіксельною відстанню і поліпшеною світловіддачею, зображення виходить по-справжньому чітким і насиченим.
Коефіцієнт натуральної контрастності 100'000:1 відповідає вражаючому значенню коефіцієнта динамічної контрастності 1'000'000:1
Нова 0.69-дюймова 4K-матриця D-ILA і оптичний процесор з сітчастим поляризатором забезпечують оригінальний коефіцієнт контрастності 100'000:1. Завдяки функції інтелектуальної настройки апертури об'єктива «Intelligent Lens Aperture», яка аналізує вхідний сигнал і автоматично регулює рівень чорного в зображенні, ми підвищили динамічну контрастність до 1'000'000:1! Поєднання поліпшеного коефіцієнта динамічної контрастності і високої яскравості зображень дозволить вам отримати високоякісне зображення з приголомшливим ефектом присутності.
Барвисте зображення з широкою гамою кольорів, яка перевершує DCI P3
Використання нової технології Cinema Filter у DLA-NX9 забезпечує широкий колірне охоплення, що перевершує DCI-P3 і BT.709. Контент в форматі HDR, наприклад UHD Blu-ray, має більш широку колірну гамму, ніж раніше. Широкий колірний обхват проекторів D-ILA дозволяє відтворювати насичені кольори, такі як колір червоної троянди або колір молодого листя, а також природні відтінки неба і моря.
Оновлена технологія Clear Motion Drive, що підтримує сигнал в форматі 4K60P (4:4:4)
Clear Motion Drive - це оригінальна технологія управління рухом від компанії JVC, яка також підтримує сигнал у форматі 4K60P (4:4:4). Для нової лінійки проекторів ця функція була оновлена, так що зображення рухомих об'єктів стало краще, ніж будь-коли. Крім того, технологія Motion Enhance оптимізує продуктивність матриці D-ILA відповідно до руху зображення, значно знижуючи розмитість зображення в порівнянні зі звичайними проекторами.

Технологія, матриця: Рідкокристалічна 0.69-дюйма 4K матриця LCOS (4096 x 2160) x 3 (RGB)

Максимальна роздільна здатність: 8192 x 4320 (8K e-shift)

Джерело світла: Лампа

Яскравість, ANSI Lm: 2200

Контрастність,: 1: 1000000

HDMI, шт: 2

Ресурс лампи, год: 4500

Рівень шуму, дБ: 33

Споживана потужність, Вт: 400

Тип матриці: D-ILA

Габарити: 500 x 234 x 518 мм

Вага: 21,8 кг

Популярні товари
Click to order