Проектор Sim2 CRYSTAL 4 Sh GOLD SERIES

SIM2
SIM2CRSTL4SHG
1472663,00
грн.
Обмежена серія фірмового лазерного фронтального проектора Sim2
НОВА МОДЕЛЬ ПРОЕКТОРА НА ЧЕСТЬ 30-РІЧЧЯ SIM2
У рік, коли відзначається 3є десятиліття досконалості в області проекції, Sim2 з гордістю представляє проектор, який найкращим чином представляє ці роки пристрасті і нав'язливої уваги до якості виконання: CRYSTAL 4 SH GOLD SERIES.

Надзвичайна яскравість (до 4 000 люмен), що супроводжується настільки ж надзвичайною колориметрією і контрастністю завдяки супервибірковій оптиці і професійній здатності калібрувати і налаштовувати відповідно до ваших побажань і можливостей (за допомогою спеціально розробленого програмного забезпечення SIM2 LCC 6.0), а також виробництво на замовлення і спеціальне налаштування на заводі (з імітацією кінотеатру замовника) роблять CRYSTAL 4 SH GOLD SERIES об'єктом для небагатьох і обраних користувачів, які хочуть отримати "все" в проекторі, який дійсно має все це в елегантності своєї форми.



Нова високоточна лінза в поєднанні з новітнім лазерно-гібридним джерелом світла, новітнім 0,66-дюймовим DMD з найсучаснішою обробкою та досконалим управлінням HDR створюють найкращий продукт середнього класу SIM2, який ми коли-небудь робили.
Crystal 4 SH GOLD SERIES - це продукт у верхній частині середньої категорії, який буде виготовлятися на замовлення для кожного клієнта з терміном виконання близько 60 днів.

Це вибраний і пронумерований продукт, який сьогодні не може перевищувати 50 штук на рік і який, як і флагманська модель NERO4S GOLD SERIES, представляє найкраще з цих 30 років досконалості. CRYSTAL 4 SH GOLD має відмітний знак у своїй лівреї золотого кольору, але, перш за все, під лівреєю він має надзвичайне серце

Ключові особливості
Спеціальне "off line" спеціалізоване виробництво
Максимальне виробництво на рік: 50 штук, всі пронумеровані.
Спеціальне попереднє налаштування на заводі шляхом імітації театральної інсталяції замовника
Яскравість у режимі Boost до 4000 Ansi
Спеціальні налаштування для індивідуальної інтеграції
Нові режими відображення, включаючи новий "Boost"
Високоякісне кришталеве скло об'єктива для ідеального фокусування
Суперпрофесійне керування кольором за допомогою нової, спеціально розробленої SIM2 LCC 6.0, здатної змінювати колориметричні вимоги або вимоги до яскравості.
Спеціальний USB-накопичувач з програмним забезпеченням LCC 6.0
Індивідуальний посібник користувача зі спеціальним номером продукту, зазначеним і написаним від руки.
Білі рукавички всередині упаковки для роботи без відбитків пальців.

Висока яскравість і широкий динамічний діапазон (HDR)
Однак яскравості без динаміки і правильного управління недостатньо для створення надзвичайної картинки: спираючись на наш 20-річний досвід розробки DLP, в поєднанні з досвідом, отриманим при створенні відзначеного нагородами NERO 4S, ми тепер можемо забезпечити просто найкращі емоційні враження в домашньому кінотеатрі.

Ідеальний HDR
SIM2 - компанія з одним з найдовших і найкваліфікованіших досвідів в області HDR, як в плоских моніторах, так і в відеопроекції, почавши працювати над HDR більше 17 років тому. Обробка HDR - це справжня революція в області відеозображень і продуктивності домашніх кінотеатрів.
У проекторах Crystal 4 Sh GOLD SERIES використовується та сама технологія обробки HDR, яка була розроблена для всесвітньо відомої серії SIM2 NERO 4S GOLD SERIES, визнаної еталоном досконалості HDR-зображень. Результатом цієї точної HDR-обробки є те, що всі деталі стають видимими як у темних, так і в яскравих частинах зображення: вражаюче кінематографічне досягнення і справжній досвід!

Точні та яскраві живі кольори
Слабким місцем багатьох лазерних гібридних проекторів були "кольори": зображення часто виглядали жовтуватими або зеленуватими.
Проектор Crystal 4 Sh GOLD SERIES має ідеальний колір білої точки та розширений колірний простір, що відповідає стандарту DCI* (колірний простір комерційних проекторів для цифрового кінотеатру). Це означає ідеальне відтворення зображень, які виглядають не більш ніж "природно".

Новий лазер
Використання новітніх розробок в області синього лазера, а також люмінофорної технології в лазерах Crystal 4 Sh GOLD SERIES поєднує високу яскравість з колірним охопленням, що досягає DCI, пропонуючи природні, справжні кольори з правильною колірною стабільністю. Проектори Crystal 4 Sh GOLD SERIES використовують новітні напівпровідникові технології в твердотільних лазерах для випромінювання синього когерентного світла.
Ця модель використовує 2 колірних колеса: одне з люмінофором і одне з дихроїчними фільтрами. Перше із зеленим і жовтим люмінофорами останнього покоління забезпечує постійне випромінювання з часом і при зміні температури.
Друге очищує кольори, завдяки чому компанія SIM2, з її багаторічним досвідом у сфері колориметричного відтворення, досягла незвичайного ступеня точності колориметричного відтворення в моделі Crystal 4 Sh GOLD SERIES.

Проекційний об'єктив
У проекторах серії Crystal 4 Sh GOLD використовується ВИБІРКОВИЙ проекційний об'єктив з високою роздільною здатністю і дуже низькою дисперсією, щоб звести оптичні допуски до мінімально можливих.
Цей об'єктив забезпечує, разом з відмінними характеристиками DMD, дуже низький рівень фонового світла і контрастність на найвищому рівні з представлених на ринку.
Його характеристики, такі як чіткість, різкість і однорідність зображення по всьому екрану, низька хроматична аберація і низький рівень геометричних спотворень, дозволяють проекторам Crystal 4 Sh GOLD SERIES досягати бездоганних оптичних характеристик, характерних для проекційних систем набагато більш високої вартості.

Останній і найкращий чіп DMD
SIM2 обрала один з найбільших і значно вдосконалених UHD 4K DMD чіпів, випущених Texas Instruments, для всіх своїх проекторів для домашнього кінотеатру, включаючи нову серію Crystal 4 Sh GOLD SERIES. 0,66-дюймовий DMD-чіп забезпечує вищу яскравість і значно менше розсіяного світла, порівняно з меншим 0,47-дюймовим чіпом, що дає зображення з вищою контрастністю і нижчим рівнем чорного: ідеальне рішення для домашнього кінотеатру.

Anticlipping Contrast Adjustment: належним чином налаштований відповідно до Blu-Ray дисків
SIM2 розробив спеціальну обробку, яка автоматично адаптує параметри проектора до різних дисків Blu-ray,
таким чином, щоб запобігати відсіканню зображення в яскравій частині. Результатом є багате зображення з усіма видимими деталями.

Автоматичне калібрування кольору
Як і Nero 4S GOLD SERIES, проектор Crystal 4 Sh GOLD SERIES поставляється з LCC 6.0 (Live Color Calibration), спеціальним програмним забезпеченням для ПК, розробленим компанією SIM2, яке забезпечує точне автоматичне калібрування кольору. Підключивши датчик кльору і проектор до комп'ютера, проектор Sw дозволяє графічно налаштувати як основні, так і вторинні кольори для досягнення обраної мети. Процес також може бути автоматичним.

Розкішний та елегантний корпус з кришталевого скла
Проектори для домашнього кінотеатру все частіше використовуються у вітальнях і спальнях, тому вони повинні бути належним чином інтегровані в інтер'єр, щоб не виглядати нав'язливою технікою, яка погіршує естетичний вигляд кімнати.
Crystal 4 Sh GOLD SERIES має елегантний та мінімалістичний корпус на основі кришталевого скла, яку можна змонтувати на стелю, над книжковою полицею або меблями, щоб мати витончений вигляд. Цей проектор може бути у білому або чорному склі, яке можна інтегрувати в сучасні або класичні інтер'єри. За допомогою задньої стінки зі кришталевого скла мається змога закрити всі входи кабелів та роз'ємів.

"A whisper in the air"
У деяких інсталяціях проектор знаходиться дуже близько до глядачів (наприклад, невеликі кінотеатри з низькою стелею тощо), і тому проектор повинен бути дійсно безшумним.
Новий Crystal 4 Sh GOLD SERIES є одним з найбільш тихих проекторів на ринку. Завдяки конструкції системи охолодження та суцільному 6-міліметровому корпусу Crystal, який запобігає поширенню шуму зверху, ззаду та спереду проектора, то ж - проектор працює безшумно.

Максимальна роздільна здатність: 3840х2160

Джерело світла: Laser

Яскравість, ANSI Lm: 4000

HDMI, шт: 2

Ресурс лампи, год: 20000

Проекційне відношення: 1,4:2,24:1

Габарити: 507 x 392 x 181 mm

Вага: 14,5 кг

Популярні товари
Click to order