Проектор Sim2 NERO 4S Gold

SIM2
SIM2NR4SG
2461690,00
грн.
Краще, ніж найкраще: добірні компоненти, спеціалізоване виробництво, додаткові функції для цього "фірмового" проектора в обмеженій серії.

Новий NERO 4S Gold - це продукт, створений на основі вже існуючої технології NERO4S, з деякими додатковими вимогливими кроками, щоб задовольнити вимоги домашнього кінотеатру, чи то гуру зображення, чи то кіноманів, які прагнуть до максимального занурення в атмосферу.
Існує небагато проекторів, які можуть наблизитися до цілей, визначених SIM2 для свого першокласного продукту у форматі 4K UHD HDR. Існує лише кілька штук - всі пронумеровані - з усього виробництва. Всі ці "кращі у своєму класі" оснащені добірними деталями для поліпшення якості об'єктива, колориметрії, фокусування і кривих продуктивності HDR: якщо NERO 4S вважався "кращим у своєму класі", то нова серія NERO 4S Gold шокує вас.

Ключові особливості
Технологія DLP для справжнього "Голлівуду"
Насолоджуйтесь якісним зображенням
1-чиповий DMD UHD
Роздільна здатність зображення 4K UHD
Новий, високоточний телецентричний оптичний тракт
Висока яскравість: до 6000 ансі-люменів
Енкодери положення зуму та фокусування
Регульована діафрагма з пам'яттю
Функція SIM2 Perfect Fit
Можливість HDR
Зроблено в Італії

Роздільна здатність 4K для реалістичних зображень і найдрібніших деталей
SIM2 постійно встановлює нові стандарти продуктивності та дизайну в проекції, поєднуючи їх з безпрецедентними інноваціями. Новий проектор NERO 4S Gold Series UHD HDR не став винятком.
Проектор NERO 4S Gold Series забезпечує найкращу у своєму класі якість зображення завдяки використанню новітнього 4K UHD DLP® чіпсета від Texas Instruments, надточної оптики з високою роздільною здатністю та передової технології обробки відеосигналу SIM2, що забезпечує чіткість і барвистість зображення. DLP® від Texas Instruments - це технологія, яку Голлівуд обрав для кінотеатрів, і яка забезпечує надзвичайну якість зображення, що передає найдрібніші деталі - навіть під час високошвидкісної зйомки - з гарантованою, тривалою продуктивністю.

HDR у найкращому вигляді
SIM2 NERO 4S Gold не лише підтримують HDR (приймають HDR-кодований сигнал через HDMI 2.0a, HDCP 2.2), але й мають повний набір функцій, призначених для відображення HDR-зображень.
Вони пропонують автоматичне розпізнавання метаданих і розширений режим калібрування з 4 попередніми налаштуваннями для автоматичної адаптації до різних розмірів екранів. Метадані описують характеристики зображення, що відображається (пікова яскравість, колірна гамма тощо), і SIM2 NERO 4S Gold Series розпізнає їх і автоматично вмикає режим HDR. Тим не менш, він коригує дані зображення за допомогою процесу, який називається відображенням тонів, для пом'якшення відсікання яскравого світла.
У режимі HDR проектори мають 4 попередні налаштування, які дозволяють клієнтам отримати стандартну поведінку EOTF (Electro Optical Transfer Function) SMPTE ST2084, за допомогою якого упаковується HDR-відеоконтент, придатний для 4 різних типів інсталяції, для коректного відтворення HDR-відеоматеріалів і спрощеної інсталяції Проектори серії SIM2 NERO 4S Gold були розроблені таким чином, щоб ця поведінка була максимально наближеною до ідеальної , яку вона повинна мати.
Крім того, роздільна здатність 4K UHD, обробка колірної глибини 8/10/12 і кодування кольорів YCC 4:4:4 у поєднанні з технологією HDR дозволяють камерам серії SIM2 NERO 4S Gold забезпечувати неперевершену якість зображення. Завдяки високій піковій яскравості, насиченим чорним кольорам та яскравій кольоровій гамі, смартфони SIM2 NERO 4S Gold Series забезпечують зображення, де кожна сцена відтворюється з надзвичайною реалістичністю, так само, як сприймається людським зором у реальному світі.

Про технологію HDR
У реальному світі інтенсивність природного освітлення може змінюватися на 14 порядків від нічного до прямого сонячного світла. Співвідношення між максимальною та мінімальною яскравістю називається динамічним діапазоном. Людське око може миттєво сприймати до 5 порядків різниці без адаптації. HDR (High Dynamic Range - широкий динамічний діапазон) - це здатність відтворювати на дисплеї широкий діапазон яскравості, від дуже темних до дуже яскравих значень, отже, створювати яскравіші білі, темніші чорні та яскравіші кольори, які краще відповідають тому, що ми бачимо в реальному світі.
Такий широкий динамічний діапазон вимагає різної поведінки дисплея по відношенню до вхідного сигналу.
З цієї причини весь відеоланцюжок HDR був перебудований, і замість "гами" тепер використовується "EOTF", заснований на здатності людського ока по-різному сприймати деталі при слабкому і сильному освітленні (SMPTE ST2084 на основі FQ - Percived Quantizer - квантователя, що сприймається).
Тому правильне використання HDR-контенту вимагає абсолютної поведінки дисплея (при заданому рівні вхідного сигналу відтворюється єдиний і точний рівень освітленості). Це означає, що залежно від світлового потоку, який виходить з проектора, і варіацій екрана (розмір, матеріал, відбивна здатність тощо), необхідно змінювати поведінку проектора, щоб залишатися вірним EOTF, для якого був створений відеоконтент, який ви хочете спроектувати.

SIM2 Perfect Fit та технологія автофокусування
З проекторами серії SIM2 NERO 4S Gold досягти "широкоформатного" співвідношення простіше, ніж будь-коли, завдяки функції Perfect Fit від SIM2. Налаштування масштабування і фокусування можна зберігати для 10 різних форматів зображень, від стандартного співвідношення сторін 16:9 до 2,40:1 (Letterbox або Anamorphic). Після налаштування пам'ять об'єктива викликається одним натисканням кнопки; зображення автоматично налаштовується відповідно до обраного формату екрану без використання зовнішнього анаморфного об'єктива.

Крім того, моделі SIM2 NERO 4S серії Gold мають функцію відстеження автофокусування для завжди ідеального фокусування в будь-яких конкретних умовах встановлення, а також функцію дистанційного інформування, яка надає безперервну інформацію про всі внутрішні функції.

ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДЛЯ КАЛІБРУВАННЯ КОЛЬОРУ ТА ЖИВИХ КОЛЬОРІВ DCI - P3 SPACE COLOR & LIVE COLORS
Для полегшення калібрування проектор SIM2 NERO 4S серії Gold здатний досягти колориметрії DCI-P3. Крім того, проектор оснащений передовим програмним забезпеченням SIM2 Live Colors Calibration 5.0, яке дозволяє професійно калібрувати всі параметри проекції, такі як повне регулювання основних, вторинних і колірних координат точки білого.

Live Colors Calibration дозволяє точно регулювати гучність кольору.

Телецентрична оптика з високою роздільною здатністю
Для того, щоб отримати найкращу точність проектованого зображення, необхідний тонкий баланс між світловим движком, чипсетом DLP® та електронікою для обробки відеосигналу. Спираючись на свою спадщину в розробці високоякісних світлових двигунів, компанія SIM2 інвестувала значні кошти в розробку високоточної телецентричної оптичної системи. Лінза з чистого скла в моделях SIM2 NERO 4S серії Gold забезпечує безпрецедентну роздільну здатність 93 пари ліній на міліметр, що гарантує виняткову чіткість зображення на екрані.
На оптичні компоненти нанесені спеціальні покриття для подальшого покращення якості зображення та передачі кольору. Допоміжні засоби встановлення включають ширококутний об'єктив (2-кратний зум) і повністю моторизоване регулювання фокусування та масштабування, а також оптичне зміщення об'єктива для регулювання положення зображення до +/- 75% по вертикалі та до +/- 30% по горизонталі.
Об'єктив із 2-кратним зумом забезпечує легке, просте, без зусиль і точне налаштування в приміщеннях більшості розмірів і застосувань; наприклад, для екрана з діагоналлю 140 дюймів проектор можна встановити на відстані від 4,2 до 8,3 метра (від 13,7 до 27,3 футів) від екрана.
Нова потужна лампа з тривалим терміном служби 450 Вт дозволяє проекторам NERO 4S серії Gold забезпечувати яскравість до 6000 ANSI-люменів для яскравого і чіткого зображення на всьому екрані.
У телецентричній оптичній системі головний промінь паралельний оптичній осі. Оптична система може бути телецентричною в просторі об'єкта, в просторі зображення або в обох просторах.
Телецентрична система не має перспективної похибки.
Розмір об'єкта, що рухається до лінзи або від неї, здається завжди однаковим. З цієї причини телецентричні об'єктиви широко використовуються в промисловості, де потрібні точні вимірювання.
Основною перевагою телецентричної системи є її незалежність від положення об'єкта або зображення.
Телецентричність гарантує відсутність зміни збільшення під час перефокусування.
Це особливо корисно в проекційних системах, якщо потрібен вертикальний та/або горизонтальний зсув.
Ще однією перевагою телецентричних лінз є їх низький рівень спотворення. Промені перетинають елементи телецентричної лінзи, утворюючи малий кут падіння (AOI), і це гарантує хороші показники з точки зору кольороподілу і відблисків.


СТАЛІ МАТЕРІАЛИ та позачасова елегантність
Для своїх проекторів SIM2 4K UHD HDR компанія SIM2 обрала корпус, виготовлений повністю або здебільшого з кришталевого скла. Цей матеріал ідеально підходить для додавання особливого та унікального штриху до будь-якого смаку або стилю приміщення - традиційного, сучасного або десь посередині між ними - перетворюючи його на класичний, позачасовий витвір мистецтва,
справжній витвір мистецтва на пам'ять. Дійсно, моделі SIM2 4K UHD HDR мають типово стильний дизайн "зроблено в Італії": виразний сучасний корпус, доповнений розкішною кришталевою обробкою від дизайнера Джорджіо Револьдіні.
Кришталеве скло - це чистий і стійкий матеріал, який можна переробляти необмежену кількість разів.




Максимальна роздільна здатність: 3840х2160

Джерело світла: Лампа

Яскравість, ANSI Lm: 6000

HDMI, шт: 2

Ресурс лампи, год: 2000

Проекційне відношення: 1,36:2,68:1

Габарити: 528 x 215 x 582 mm

Вага: 32 кг

Популярні товари
Click to order