Samsung SP-LSP7TUAXUA

Samsung
SP-LSP7TUAXUA
139000,00
грн.
У проекторі The Premiere для отримання зображення кінематографічної якості використовується лазерна технологія, завдяки чому ви відчуваєте себе як у справжньому кінотеатрі. Вона забезпечує неймовірно точну передачу кольору з широким колірним охопленням і бездоганно високою яскравістю зображення на екрані з максимальним розміром діагоналі в 120 дюймів. На цьому проекторі ви можете відтворювати навіть HDR10 + контент.
Переглядайте контент прямо зараз! Більше і краще!
Приготуйтеся до абсолютно нового досвіду перегляду домашнього кінотеатру. Без різниці де ви будете сидіти, екран шириною в 120 дюймів допоможе вам зануритися в перегляд так, як ніякий інший, а роздільна здатність в 4К забезпечить вашим очам неймовірно чітке зображення і бездоганну кольору. Розгляньте навіть найдрібніші деталі, що розкриваються в кожній сцені.
Чіткі деталі навіть при яскравому освітленні
Завдяки яскравості зображення в 2200 люмен, ви будете отримувати насолоду від перегляду будь-якого контенту. Деталі зображення на екрані видно навіть в середині дня без використання темних штор для затемнення приміщення.
Справжнє кінематографічне якість
Режим FILMMAKER MODE вперше в світі використовується в проекторі. Цей режим дає вам можливість подивитися фільм в тому вигляді, в якому його задумав режисер.
Повністю поринете в звук, який наповнює кімнату
Завдяки 30-ватним 2.2-канальним вбудованим динамікам, ви отримуєте дивовижне кінематографічне якість звуку, необхідне для створення ефекту занурення в події на екрані проектора The Premiere.
Свобода організації власного простору
Вам більше не потрібно турбуватися про те, де розмістити ваш проектор. The Premiere може розміщуватися дуже близько до стіни і забезпечувати більшу площу зображення. А завдяки спеціальним вбудованим датчикам він знає, коли наближаються діти, і автоматично зменшує яскравість, щоб захистити їхні очі. Ультракороткий фокус, ультраневероятний перегляд.
Ще більше способів насолодитися проектором The Premiere
Отримайте більше вражень від використання Smart TV з поліпшеним інтерфейсом і новими функціями. НА відміну від звичайних лампових проекторів, ця функція завжди активна.

Технологія, матриця: DLP

Максимальна роздільна здатність: 3840х2160

Джерело світла: Лазер

Яскравість, ANSI Lm: 2200

Контрастність,: 1: 2000000

HDMI, шт: 3

Проекційне відношення: 0,25:1

Ресурс лампи, год: 20000

Рівень шуму, дБ: 32

Споживана потужність, Вт: 320

Тип матриці: DLP

whd: 532x133x342 mm

Weight: 9100 g

Популярні товари
Click to order