Проектор Sim2 CRYSTAL 4 Sh BG (black) (4K UHD HDR)

SIM2
SIM2CRSTL4SHB
1032108,00
грн.
Перший проектор із лазерно-гібридним джерелом світла від компанії Sim2

Новий, високоякісний об’єктив у поєднанні з останнім лазерно-гібридним джерелом світла, новітнім 0,66-дюймовим DMD процесором із найсучаснішою обробкою та ідеальним керуванням HDR, створює найкращий продукт середнього класу від компанії SIM2, який коли-небудь створювали.

Ключові особливості
  • Одночиповий DMD 0,66” 4K UHD
  • Лазерне-гібридне джерело світла (до 3600 ANSI люмен)
  • Підтримка HDR
  • Вертикально оптичний зсув
  • 1,6-кратний зум-об'єктив
  • Оздоблення корпусу проектора зі скла

Висока яскравість і розширений динамічний діапазон (HDR)
Тим не менш, яскравості без динаміки і правильного управління недостатньо для створення надзвичайної картинки: спираючись на 20-річний досвід розробки DLP в поєднанні з досвідом, отриманим при створенні удостоєного нагород NERO 4S, компанія Sim2 тепер може забезпечити просто найкращі емоційні враження від домашнього кінотеатру.

Ідеальний HDR
SIM2 - компанія з одним з найдовших і найкваліфікованіших досвідів в області HDR, як в моніторах, так і в відеопроекції, почавши працювати над HDR більше 13 років тому. Обробка HDR - це справжня революція в області відеозображень і продуктивності домашніх кінотеатрів.
У проекторі Crystal 4 Sh SuperHybrid використовується той самий алгоритм обробки HDR, що був розроблений для всесвітньо відомого проектору SIM2 NERO 4S, визнаного еталоном досконалості HDR-зображень.
Результатом цієї точної обробки HDR є зробити видимими всі деталі як в темних, так і в яскравих частинах зображення: вражаюче кінематографічне досягнення.

Новий лазер
Використання новітніх розробок у галузі синього лазера, а також люмінофорної технології в Crystal 4 Sh SuperHybrid поєднує високу яскравість з колірною гамою, яка не тільки досягає рівня REC709, але й виходить далеко за його межі, пропонуючи природні, справжні кольори з правильною колірною стабільністю. Crystal 4 Sh SuperHybrid використовує новітні напівпровідникові технології в твердотільних лазерах для випромінювання синього когерентного світла.
Crystal 4 Sh SuperHybrid використовує 2 колірних колеса: одне з люмінофором і одне з дихроїчними фільтрами. Перше з люмінофорами - останнього покоління зеленого і жовтого кольорів забезпечує постійне випромінювання в часі і при зміні температури.
Друге очищає кольори, завдяки чому компанія SIM2, з її багаторічним досвідом у сфері колориметричного відтворення, досягла незвичайного ступеня точності колориметричного відтворення в Crystal 4 Sh SuperHybrid.

Об'єктив
У проекторі Crystal 4 Sh SuperHybrid використовується об'єктив з високою роздільною здатністю і дуже низькою дисперсією з 1,6-кратним зумом. Цей об'єктив, разом з відмінними характеристиками DMD, забезпечує дуже низький рівень фонового світла і контрастність на найвищому рівні.
Його характеристики, такі як чіткість, різкість і однорідність зображення по всьому екрану, низька хроматична аберація і низький рівень геометричних спотворень, дозволяють проектору Crystal 4 Sh SuperHybrid досягти бездоганних оптичних характеристик, характерних для проекційних систем набагато вищої вартості.

Останній і найкращий чіп DMD
SIM2 обрала один з найбільших і значно вдосконалених UHD 4K DMD чіпів, випущених Texas Instruments, для всіх своїх проекторів для домашнього кінотеатру, включаючи новий Crystal 4 Sh SuperHybrid. 0,66-дюймовий чіп DMD забезпечує вищу яскравість і значно менше розсіяного світла, порівняно з меншим 0,47-дюймовим чіпом, що дає зображення з вищим контрастом і нижчим рівнем чорного: ідеальне рішення для домашнього кінотеатру.

Anticlipping Contrast Adjustment: належним чином налаштований відповідно до Blu-Ray дисків
SIM2 розробив спеціальну обробку, яка автоматично адаптує параметри проектора до різних дисків Blu-ray,
таким чином, щоб запобігати відсіканню зображення в яскравій частині. Результатом є багате зображення з усіма видимими деталями.

Автоматичне калібрування кольору
Як і Nero 4S, Crystal 4 Sh SuperHybrid постачається з LCC 4.0 (Live Color Calibration), спеціальним програмним забезпеченням для ПК, розробленим компанією SIM2, яке забезпечує точне автоматичне калібрування кольору. Підключивши датчик кольору і проектор до ПК,
ПЗ дозволяє графічно налаштувати як основні, так і вторинні кольори, щоб досягти обраної мети. Процес також може бути автоматичним

Розкішний та елегантний корпус з кришталевого скла
Проектори для домашнього кінотеатру все частіше використовуються у вітальнях і спальнях, тому вони повинні бути належним чином інтегровані в інтер'єр, щоб не виглядати нав'язливою технікою, яка погіршує естетичний вигляд кімнати.
Crystal 4 Sh SuperHybrid має елегантний та мінімалістичний корпус на основі кришталевого скла, яку можна змонтувати на стелю, над книжковою полицею або меблями, щоб мати витончений вигляд. Цей проектор може бути у білому або чорному склі, яке можна інтегрувати в сучасні або класичні інтер'єри. За допомогою задньої стінки зі кришталевого скла мається змога закрити всі входи кабелів та роз'ємів.

"A whisper in the air"
У деяких інсталяціях проектор знаходиться дуже близько до глядачів (наприклад, невеликі кінотеатри з низькою стелею тощо), і тому проектор повинен бути дійсно безшумним.
Новий Crystal 4 Sh SuperHybrid є одним з найбільш тихих проекторів на ринку. Завдяки конструкції системи охолодження та суцільному 6-міліметровому корпусу Crystal, який запобігає поширенню шуму зверху, ззаду та спереду проектора, то ж - проектор працює безшумно.

Технологія, матриця: 0,66” UHD DMD

Максимальна роздільна здатність: 3840х2160

Джерело світла: Лазер

Яскравість, ANSI Lm: 3600

HDMI, шт: 2

Ресурс лампи, год: 20000

Споживана потужність, Вт: 395

Габарити: 507 x 392 x 181 mm

Вага: 14.5 кг

Популярні товари
Click to order