Проектор Sim2 Domino 4H

SIM2
SIM2DMN4H
753368,00
грн.
Чудове рішення з розкішним зовнішнім виглядом. Ідеально підходить для маленьких та середніх кінотеатрів, та спалень, віталень

DOMINO 4 h був розроблений для медіа-кімнат, сімейних/ігрових кімнат і невеликих/середніх домашніх кінотеатрів з метою поєднання найсучасніших відеоперфомансів, лазерним джерелом світла, та елементами стилю для обмежених, бюджетних домашніх розважальних систем.
Зовнішній вигляд та технічні можливості: це складне балансування між тим, що здається двома протилежностями за критеріями дизайну. Це і є чимось на зразок спеціальності SIM2. Це відрізняє продукцію SIM2 від решти ринку.
DOMINO 4 H - це видатний виконавець зі складною електронікою обробки відео, що гарантує найкраще відтворення всіх джерел відео.

Ключові особливості
  • Лазернo-гібридне джерело світла (до 3000 ANSI люмен)
  • Одночиповий DMD 0,66” 4K UHD
  • Ідеальне відтворення зображення HDR (те саме ПЗ, що й у NERO4S і Crystal 4 SH)
  • Вертикальний оптичний зсув
  • 1,6-кратний зум об'єктива
  • Верхня та передня частина проектору вироблена з кришталевого скла зі сталевими боками з шестикутними отворами.

Гібридна технологія з яскравістю до 3 000 люмен
DOMINO 4H оснащений гібридно-лазерною системою джерела світла до 3 000 люмен і практично не вимагає витрат на експлуатацію (тобто лампу не потрібно замінювати практично протягом усього терміну служби проектора).
Завдяки кришталево чистій лінзі зі скла та достатній потужності, щоб засвітити великий екран, DOMINO 4H переносить зображення якості SIM2 у центр вашого світу візуальних розваг. В основі дизайну лежить відзначена премією "Оскар" технологія зображення DLP, яка гарантує, що DOMINO 4H здатний відтворювати картинку і відчуття від фільму саме так, як задумав режисер, з незмінною якістю зображення протягом багатьох років. В той же час лазерне джерело світла забезпечує покращену колориметрію і насиченість кольорів, а також дуже довгий термін служби практично без витрат на експлуатацію.
DOMINO 4h має функцію Digital Perfect Fit для цифрової адаптації до різних форматів співвідношення сторін екрану (16:9, кінотеатральний 2,35:1 і т.д.).

Ідеальний HDR
SIM2 — компанія з одним із найтриваліших і найкваліфікованіших досвідів у сфері HDR, як у плоских моніторах, так і у відеопроекції, яка почала працювати над HDR більше 13 років тому. Обробка HDR — це справжня революція у відеозображенні та продуктивності домашнього кінотеатру.
Domino 4H має ту саму обробку HDR, розроблену для всесвітньо відомого SIM2 NERO 4S, визнаного еталонним стандартом для досконалого зображення HDR. Результатом цієї точної обробки HDR стає
видимість усіх деталей в темних та яскравих частинах зображення: вражаюче кінематографічне досягнення!

Точні та яскраві живі кольори
Слабким місцем багатьох лазерних гібридних проекторів були "кольори": зображення часто виглядали жовтуватими або зеленуватими.
Domino 4H SuperHybrid має ідеальний колір білої точки та розширений колірний простір, що відповідає стандарту DCI* (колірний простір комерційних проекторів для цифрового кінотеатру). Це означає ідеальне відтворення зображень, які виглядають не більше ніж "природно"

* показник, розрахований статистично. Через оптичні допуски вироби можуть мати дещо інший колірний простір.

Найкращий чіп DMD
SIM2 обрала один з найбільших і значно вдосконалених UHD 4K DMD чіпів, випущених Texas Instruments, для всіх своїх проекторів для домашнього кінотеатру, включаючи новий Domino 4H. 0,66-дюймовий чіп DMD забезпечує вищу яскравість і значно менше розсіяного світла, порівняно з меншим 0,47-дюймовим чіпом, що дає зображення з вищим контрастом і нижчим рівнем чорного - це просто ідеальне рішення для домашнього кінотеатру.

Надчиткі лінії корпусу в кришталевому склі
Проектори для домашнього кінотеатру все частіше використовуються у вітальнях і спальнях, тому вони повинні бути належним чином інтегровані в інтер'єр, щоб не виглядати нав'язливою технікою, яка погіршує естетичний вигляд кімнати.
DOMINO 4H - це елегантно мінімалістичний корпус з кришталевого скла, який має витончений вигляд при встановленні на стелі, над книжковою полицею або меблями. Він поставляється в чорному скляному виконанні.
Верхня і передня частини проектора виготовлені з кришталевого скла, що робить її елегантною і розкішною.

Технологія, матриця: 0,66” UHD DMD

Максимальна роздільна здатність: 3840х2160

Джерело світла: Лазер

Яскравість, ANSI Lm: 3000

HDMI, шт: 2

Ресурс лампи, год: 20000

Споживана потужність, Вт: 385

Габарити: 481 х 300 х 176 мм

Вага: 13 кг

Популярні товари
Click to order