Samsung SP-LSP9TUAXUA

Samsung
SP-LSP9TUAXUA
249999,00
грн.
Потрійна лазерна технологія
У проекторі The Premiere для отримання зображення кінематографічної якості використовується потрійна лазерна технологія, завдяки чому ви відчуваєте себе як у справжньому кінотеатрі. Оцініть бездоганно точну передачу кольору і неймовірний контраст зображення на екрані з максимальним розміром діагоналі в 130 дюймів. The Premiere – це перший в світі проектор, який може відтворювати навіть стандарт HDR10 +, забезпечуючи реалістичну і яскраву картинку.
Переглядайте контент прямо зараз! Більше і краще!
Приготуйтеся до абсолютно нового досвіду перегляду домашнього кінотеатру. Без різниці, де ви будете сидіти, екран шириною в 130 дюймів допоможе вам зануритися в перегляд так, як ніякий інший, а кристально-чисте роздільна здатність в 4К забезпечить вашим очам неймовірно чітке зображення і бездоганну передачу кольору. Розгляньте навіть найдрібніші деталі, що розкриваються в кожній сцені.
Чіткі деталі навіть при яскравому освітленні
Завдяки яскравості зображення в 2800 люмен, ви будете отримувати насолоду від перегляду будь-якого контенту. Деталі зображення на екрані видно навіть в середині дня без використання темних штор.
Справжнє кінематографічне якість
Режим FILMMAKER MODE вперше в світі використовується в проектор. Цей режим дає вам можливість подивитися фільм в тому вигляді, в якому режисер хотів би, щоб його фільм дивилися глядачі.
Acoustic Beam
Підвищіть якість звуку. Технологія Acoustic Beam від Premier використовує 22 отвори для поширення глибокого і насиченого звуку, який наповнює кімнату, максимізуючи звучання зліва і справа для створення приголомшливого і захоплюючого досвіду перегляду.
Ідеально вписується в ваше простір
Завдяки компактним розмірам проектора The Premiere, ви зможете максимально використовувати простір в своїй кімнаті. Завдяки простому і округленому дизайну, який відрізняється високим рівнем майстерності, він допоможе вам підкреслити той стиль життя, який ви хочете.
Ще більше способів насолодитися проектором The Premiere
Отримайте більше вражень від використання Smart TV з поліпшеним інтерфейсом і новими функціями. НА відміну від звичайних лампових проєкторов, ця функція завжди активна.
Технологія AirPlay 2
Завдяки вбудованій підтримці AirPlay 2, ви можете легко переглядати фільми, шоу, слухати музику і ділитися фотографіями на екрані проектора The Premiere безпосередньо з вашого iPhone, iPad або Mac.
Насолоджуйтеся більш, ніж 20 000 годинами вечорів за переглядом фільмів
Використовуючи технологію лазерного проекції 4К, проектор The Premiere забезпечує більше 20 000 годин високої яскравості і насичених кольорів. Вона створена, щоб служити до 10 разів довше, ніж звичайні UHP лампи, а це означає, що ви можете насолоджуватися більш ніж 10 000 фільмів завдяки проектору The Premiere.

Технологія, матриця: DLP

Максимальна роздільна здатність: 3840х2160

Джерело світла: Лазер

Яскравість, ANSI Lm: 2800

Контрастність,: 1: 20000

HDMI, шт: 3

Проекційне відношення: 0,189:1

Ресурс лампи, год: 20000

Рівень шуму, дБ: 32

Споживана потужність, Вт: 410

Тип матриці: DLP

whd: 550x141x367 mm

Weight: 11500 g

Популярні товари
Click to order