Програвач вінілу. Pro-Ject Jukebox E OM5e Piano

Pro-Ject
9120097821157
24108,00
грн.
Вініловий програвач з Bluetooth - Pro-Ject Jukebox E OM5e Piano, володіє абсолютно всім необхідним, щоб навіть самий недосвідчений клієнт, міг легко все налаштувати за дві секунди, і насолоджуватися чудовими музичними творами в собі на втіху. Про простоту цього пристрою також неодноразово висловлювалися всі ті щасливчики, які вирішили купити Pro-Ject Jukebox E OM5e Piano, що ще раз підтверджує його універсальність.
Особливості:
Сам же пристрій було виконано в лаконічному, класичному стилі, щоб ще раз підкреслити його простоту і зручність. Цьому програвачу зовсім не потрібно блищати в різні боки своєю пишністю і приголомшливим зовнішнім виглядом, адже все саме пишне і приголомшливе приховано всередині. Наприклад, це вбудований Bluetooth модуль, що є великою рідкістю серед безлічі конкурентів, але ще до всього це вініловий програвач з фонокоректором. Через вбудований фонокоректор, ви спокійно можете слухати вашу улюблену музику всього лише підключивши програвач до підсилювача або ресивера. А завдяки модулю Bluetooth, ви можете насолоджуватися настільки приголомшливим звуком, так ще й дистанційно керувати своїм програвачем не встаючи з дивана
До того ж, цей музичний програвач отримав поліпшену головку звукознімача Ortofon OM5E, що дозволяє йому програвати музику з ще більш високою якістю, радуючи своїх клієнтів.  
Тому якщо ви замислюєтеся про те щоб купити вініловий програвач, ми можемо від чистого серця рекомендувати вам саме Pro-Ject Jukebox E OM5e Piano. Купивши вініловий програвач Pro-Ject Jukebox E OM5e Piano, ви відразу побачите, що це недорого, якісно, ​​а завдяки новим технологіям, ще й шалено зручно.

Bluetooth: Вбудований

Фонокректор: Вбудований

Тип катреджу: ММ

Швидкості відтворення платівок: 33, 45 об/хв.

Перемикання швидкості: Електричне

Габарити: 415х118х334 мм

Вага: 5 кг

Популярні товари
Click to order