Вініловий програвач NAD C 588

NAD
NADC588BLK
41735,00
грн.
NAD Electronics - канадський виробник домашньої звукової апаратури.
NAD C 588 - це LP-програвач з пасиковим приводом і 9-дюймовим тонармом, який має встановлений на заводі картридж Ortofon 2M-Red. З налаштувань новинка підтримує регулювання вертикального кута трекінгу та азимуту.
У програвачі NAD C 588 встановлений синхронний двигун. Для забезпечення чистої та стабільної змінної напруги ми ізолюємо мережу змінного струму, спочатку перетворюючи її в чисту постійну напругу, а потім електронним способом генеруємо точну частоту змінного струму для регулювання синхронного двигуна з прецизійно заданою частотою і формою синусоїди.
Масивний опорний диск (вагою 1,74 кг) виготовлений із полірованого скла товщиною порядку сантиметра. Він встановлюється на пластиковий сабдиск, відлитий із низькорезонансного полімеру, та накривається фетровим матом.
C 588 має спеціально розроблений карбоновий тонарм з нерухомою металевою оболонкою головки та оснащений розв'язаною противагою та магнітною компенсацією.
C 588 використовується більш довгий, ніж зазвичай, 9-дюймовий тонарм для оптимізації звису і зменшення похибки кута стеження. Для ідеального вирівнювання щупа ми включаємо регулювання азимутального та вертикального кута стеження, а також датчик калібрування вирівнювання.
Кришка у програвача NAD C 588 відлита з прозорого акрилу безрезонансного Perspex і впевнено фіксується в будь-якому положенні щодо основного корпусу. Сам стіл виточений із МДФ, причому фінальна обробка виконана фрезеруванням підвищеної точності.

Bluetooth: Нема

Фонокректор: Нема

Тип катреджу: ММ

Швидкості відтворення платівок: 33, 45 об/хв.

Габарити: 435 x 125 x 340 мм

Вага: 9,2 кг

Популярні товари
Click to order