Програвач вінілу. Pro-Ject Art Essential III George Harrison OM10

Pro-Ject
9120071657529
13999,00
грн.
23100,00
грн.
Компанія Pro-Ject Art продовжує радувати своїх клієнтів, випускаючи унікальні моделі вінілових програвачів, приурочених до особливих днів в музичному світі. Також відбулося і в цей раз, адже компанія випустила свій сучасний вініловий програвач Pro-Ject Art Essential III George Harrison OM10, який створений на честь дня народження одного з учасників групи, на ім'я George Harrison. 
Особливості:
Зовнішній вигляд даного програвача пластинок легко можна сплутати зі справжнім арт-об'єктом, адже він приковує до себе здивовані погляди не тільки фанатів цієї легендарної групи, а й незнайомих з нею людьми. Зокрема через досить яскраве фіолетове забарвлення самого програвача, і прозорого вінілового диску, який прекрасно контрастує на загальному тлі. І до того ж, досить складно не помітити золотисте зображення молодого Джорджа Харрісона на правій стороні корпусу, яке було виконано з якісної фарби і повністю передає всі риси обличчя музиканта. Про якість покриття також неодноразово відгукувалися досвідчені музиканти, які вирішили купити Pro-Ject Art Essential III George Harrison OM10, і отримали величезну кількість позитивних емоцій.
Хоч даний пристрій і зібрався завойовувати серця фанатів здебільш своєю зовнішньою складовою, не варто забувати також і про те, що він отримав офіційний статус програвача з Hi-Fi рівнем звуку. Це позначення говорить про те, що за звук тут відповідають комплектуючі тільки вищого рівня, як наприклад головка звукознімача Ortofon OM10. Яка відрізняється від минулих моделей більш стабільним програванням і точним зчитуванням звуку, який потім перетворюється в казкову гаму прекрасних звуків.
Той хто замислюєтеся про те, щоб купити вініловий програвач з незвичайним зовнішнім виглядом і до того ж прекрасним звуком - Pro-Ject Art Essential III George Harrison OM10 ваш ідеальний варіант.

Фонокректор: Нема

Тип катреджу: ММ

Швидкості відтворення платівок: 33, 45 об/хв.

Перемикання швидкості: Механічне

Габарити: 420x112x330 мм

Вага: 5 кг

Популярні товари
Click to order