Програвач вінілу. Pro-Ject Art Essential III Sgt. Pepper OM10

Pro-Ject
9120065184901
23100,00
грн.
Спеціальна версія програвача Pro-Ject Essential III Special Edition: Sgt. Pepper (OM-10) випущена в співдружності зі студією звукозапису Universal Music Group і присвячена 50-річному ювілею виходу в світ альбому The Beatles «Sergeant Pepper's Lonely Hearts Club Band». Центральне місце в оформленні програвача Pro-Ject Essential III Special Edition: Sgt. Pepper, не рахуючи психоделічної розмальовки шасі з MDF, є зображення знаменитого великого барабана- «бочки», знайомого всім шанувальникам «Бітлів» по ​​останній сторінці цього альбому. Воно знаходиться під прозорим акриловим диском, і в цілому програвач виглядає просто приголомшливо, представляючи собою не тільки Hi-Fi-пристрій, а й справжній арт-об'єкт.
Основні технічні параметри програвача Pro-Ject Essential III Special Edition: Sgt. Pepper (OM-10) відповідають базовій моделі, що з'явилася в каталозі фірми в середині 2017 року. Програвач оснащений якісним алюмінієвим тонармом з внутрішнім демпфуванням, знижує вібрації, закріпленим на інвертованому сапфіровому підшипнику. На тонарм встановлено добротний звукознімач Ortofon OM10, завдяки чому налаштування Pro-Ject Essential III Special Edition: Sgt. Pepper (OM-10) займає мінімум часу. Згадуваний уже акриловий опорний диск має гарні демпфуючі властивості і значною масою і не вимагає установки додаткового мату. Програвач оснащений малошумним синхронним двигуном, сполученим з опорним диском за допомогою силіконового пассіка. Серед інших нововведень, що з'явилися в конструкції програвача в порівнянні з попередньою версією, можна відзначити прецизійний алюмінієвий шків і точний стабілізатор швидкості обертання диска. Опорний підшипник в Pro-Ject Essential III Special Edition: Sgt. Pepper (OM-10) виготовлений з нержавіючої сталі, а спеціальні опори надійно захищають програвач від зовнішніх вібрацій.
Pro-Ject Essential III Special Edition: Sgt. Pepper (OM-10) комплектується акриловою кришкою, а також якісним фоно-кабелем Connect it E з позолоченими RCA-роз'ємами.

Фонокректор: Нема

Тип катреджу: ММ

Швидкості відтворення платівок: 33, 45 об/хв.

Перемикання швидкості: Механічне

Габарити: 420х112х330 мм

Вага: 4 кг

Популярні товари
Click to order