Вініловий програвач. Denon DP-29F

Denon
DP29FSL
7410,00
грн.
Програвач вінілових дисків Denon DP-29F розрахований на меломанів-початківців і оснащений усім необхідні для найпростішого занурення у світ аналогового звуку.
Вертушка має вбудований RIAA-фонокоректор, тому DP-29F можна підключити до будь-якого вільного лінійного входу інтегрального стереопідсилювача. Програвач має литий алюмінієвий опорний диск, досить масивний для ефективної стабілізації швидкості обертання та поглинання небажаних вібрацій.
Denon DP-29F оснащений налаштованим тонармом з MM-звукоснімачем (голку в голівці, як і сам звукознімач, можна міняти), тому готовий до роботи відразу після розпакування та нескладного складання. Остання полягає в установці опорного диска та приводного ременя. Denon DP-29F має повністю автоматичний або ручний режим роботи. У першому випадку достатньо встановити на програвач вінілову платівку та натиснути кнопку «Старт». Тонарм сам переміститься на початок першого запису на платівці і встановить звукознімач у потрібне положення. Автоматичний режим роботи дозволяє виключити небезпеку пошкодження платівки або голки звукознімача програвача недосвідченим користувачем.
При бажанні можна вручну підвести тонар у потрібну позицію на платівці, обертання диска і в цьому випадку почнеться автоматично. Після закінчення останнього треку на диску тонар автоматично піднімається, і переміщається на опору. Також припинити прослуховування диска можна будь-якої миті, натиснувши кнопку «Стоп» (тонарм і в цьому випадку переміститься у вихідне положення).
Denon DP-29F має дві швидкості обертання диска, а для правильної роботи автоматики передбачений спеціальний перемикач, за допомогою якого можна задати діаметр пластинки, що прослуховується. Також апарат комплектується перехідником, який насаджується на шків опорного диска при прослуховуванні 45-оборотних дисків, що мають центральний отвір збільшеного діаметра. Передбачена й пилозахисна кришка, що захищає механізм програвача у той час, коли він не використовується.
Для підключення до підсилювача Denon DP-29F оснащений незнімним кабелем з роз'ємами RCA, які мають додатковий контакт заземлення.

Габарити: 97х360х357 мм

Вага: 2,8 кг

Популярні товари
Click to order