Lenco LS-300WD програвач вінілу з зовнішньою акустикою та Bluetooth

Lenco
A003106
9999,00
грн.
 У вас вдома повно вінілових платівок і ви хочете знову зануритися в унікальну атмосферу? Тоді вам сподобається програвач вінілових платівок Lenco LS-300. Це стильний ретро-пристрій, що поєднує класичний програвач вінілових платівок з сучасним інтерфейсом Bluetooth. Завдяки вбудованому підсилювачу і парі повнорозмірних динаміків, що входять в комплект, це відмінний автономний програвач для вашої колекції платівок. Він підходить особливо невибагливим користувачам: ніяких додаткових аксесуарів, просто дістали з коробки і приступайте до прослуховування.
Модель LS-300 має ремінний привід. Це напівавтоматична модель. По закінченню запису програвач відключиться автоматично, що запобігає передчасному зносу голки. Lenco LS-300 має передпідсилювач, тому ви можете просто підключити його до будь-якого підсилювача або активним колонкам. Швидкість у цій моделі - 33 і 45 об. /хв.
Корпуси зовнішніх колонок виконані з дерева, завдяки чому звук виходить натуральним і незабарвленим. Колонки поєднуються з зовнішнім оформленням програвача і впишуться в будь-який інтер'єр.
Lenco LS-300 - це не просто програвач вінілу, а повноцінна система з комплектом АС. Ви хочете мінімум налаштувань, простоти в підключенні і використанні і при цьому якісне звучання? Lenco LS-300 - найкраще рішення.

Габарити: 425 х 155 х 345 мм

Вага: 7 кг

Популярні товари
Click to order