Програвач вінілу. Pro-Ject T1 Phono SB OM5e Piano

Pro-Ject
9120097820037
19404,00
грн.
Програвач вінілу Pro-Ject T1 Phono SB відноситься до нової лінійки доступних по вартості моделей. Конструкція програвача виконана з урахуванням всіх вимог, що пред'являються до моделей Hi-Fi-класу, і може бути рекомендована до придбання не тільки початківцям, але й досвідченим меломанам. Програвач виготовляється на заводі Pro-Ject в Європі.
В серії T1 представлені програвачі зі схожою конструкцією, але різними функціональними можливостями. Pro-Ject T1 Phono SB має суцільне шасі, яке володіє хорошими антивібраційними характеристиками. Програвач оснащений опорним диском товщиною 8 мм з загартованого полірованого скла. Опорний диск встановлений на субдіске, який з'єднаний пассіком з малошумливим двигуном. У даній моделі встановлено електронний перемикач швидкості обертання диска 33 або 45 об / хв. Зверху диск закритий килимком, який забезпечує додаткове демпфірування пластинки.
На програвачі Pro-Ject T1 Phono SB встановлений легкий алюмінієвий тонарм довжиною 8,6 дюйма з інтегрованим шеллом. Така конструкція дозволила знизити резонанси трубки, а також зробити зовнішній вигляд програвача більш лаконічним. Тонарм встановлений на прецизійний підшипник з нульовими биттям.
Програвач поставляється з уже встановленим та налаштованим MM-звукознимачем Ortofon OM 5E, і, таким чином, практично повністю готовий до прослуховування платівок відразу після розпакування. Ще однією особливістю Pro-Ject T1 Phono SB є наявність вбудованого фонокорретора, що уможливлює його підключення до будь-якого вільного лінійного входу інтегрального підсилювача або AV-ресивера. Однак при бажанні вбудовану схему можна відключити, і подати сигнал зі звукознімача на зовнішній пристрій.
Програвач Pro-Ject T1 Phono SB комплектується кришкою, а також якісним міжблочним кабелем. Дана модель має точний звук з широкою стереокартиною і глибокими басами, і відмінно підходить для відтворення як нових, так і ретро-платівок.

Фонокректор: Вбудований

Тип катреджу: ММ

Швидкості відтворення платівок: 33, 45 об/хв.

Перемикання швидкості: Електричне

Габарити: 415х100х335 мм

Вага: 3,8 кг

Популярні товари
Click to order