Програвач вінілу. Pro-Ject Essential III Recordmaster OM10 Walnut

Pro-Ject
9120071657093
23772,00
грн.
Вінілові платівки, що здавалися пережитком минулого, раптово отримали друге дихання і тепер користуються величезним попитом. Хтось вважає за краще їх через ностальгію, а комусь просто подобається сама атмосфера прослуховування грамплатівки. Але як не помилитися з вибором і придбати якісний вініловий програвач? Для тих, хто не хоче витрачати зайві гроші, відповідь очевидна - Pro-Ject Essential III Recordmaster OM10 Walnut.

Pro-Ject Essential III - не просто вініловий програвач, а новий щабель у розвитку компанії Pro-Ject. Алюмінієвий тонарм з звукознимачем Ortofon OM10 дозволяють отримати звук високої якості, а можливість оцифровки пластинки, що програється в високій якості дасть можливість ніколи не розлучатися з улюбленою композицією. Пристрій дозволяє програвати пластинки доводячи їх до класичних швидкостей 33 і 45 об/хвилину і має електронний перемикач швидкості. Також програвач комплектується кабелем Connect It E для підключення до RCA роз'ємів. 

Головні переваги: ​​
- висока якість звуку;
- ергономічний дизайн і низька чутливість до вібрацій;
- компактні розміри;
- надійність і стабільність роботи;

Нова модель представлена ​​в стильному і лаконічному виконанні, яке відмінно впишеться в будь-який інтер'єр. Корпус і опорний диск виготовлені з МДФ, що з одного боку знижує вібрацію, а з іншого підвищує надійність і термін експлуатації. Прогумовані ніжки доповнюють список грамотних рішень, завдяки чому вібрації майже не страшні для програвача даної моделі.

Фонокректор: Вбудований

Тип катреджу: ММ

Швидкості відтворення платівок: 33, 45 об/хв.

Перемикання швидкості: Електричне

Габарити: 415x112x335 мм

Вага: 5 кг

Популярні товари
Click to order