Програвач вінілу. Pro-Ject Primary E Phono OM NN Black

Pro-Ject
9120082383653
14280,00
грн.
Це нове дітище від досвідченої компанії Pro-Ject, яке отримало велику кількість позитивних відгуків, має хорошу репутацію в меломанських колах і знаходиться на хорошому рахунку у всіх своїх клієнтів.
Особливості:
Ця компанія, дуже навіть, не дарма отримала настільки схвальні відгуки про свої продукти, адже наприклад, конкретно дана модель була обладнана надійними і технологічними комплектуючими, ідеально виконуючими свою роль у створенні якісного звуку. Цей вініловий програвач з Фонокоректором, був оснащений довговічним мотором, потужністю в 230 Вт для плавної роботи приводу. Головний підшипник був проведений з високоміцної нержавіючої сталі і знаходиться він всередині спеціальної мідної втулки, яка додатково оздоблюється тефлоновим покриттям. Такі комплектуючі та технології їх захисту зазвичай використовуються в пристроях преміум класу, і створюють звук зовсім іншого рівня. Тому якщо ви вирішите купити програвач платівок від даної компанії - зможете отримати пристрій зі звуком преміум класу, але при цьому за ціною бюджетного варіанту. 
Багато недосвідчених користувачів вінілових програвачів можуть подумати, що раз тут так багато технологій і функцій, значить розібратися в такому пристрої, буде незрівнянно складно. Але компанії подбала про своїх клієнтів, зробивши мінімалістичний дизайн даного продукту і не менш мінімалістичну схему управління, завдяки чому розібратися в роботі пристрою зможе абсолютно кожен.
Звучання:
Програвачі Pro-Ject завжди славилися якістю звуку, і цей раз не став винятком, адже дана модель була обладнана спеціальним заводським картриджем Ortofon OM NN, який створює приголомшливий плавний звук, занурюючи слухача в незвичайну атмосферу і даруючи абсолютно нові емоції. Ви можете переконатися в цьому самі, якщо приймите рішення купити Pro-Ject Primary E Phono OM NN, і відкрити для себе абсолютно новий музичний світ.

Фонокректор: Вбудований

Тип катреджу: ММ

Швидкості відтворення платівок: 33, 45 об/хв.

Перемикання швидкості: Механічне

Габарити: 420х112х330 мм

Вага: 4 кг

Популярні товари
Click to order