Ресивер NAD T758 V3i

NAD
NADT758V3IBLK
90199,00
грн.
Компанія NAD випустила 7.1-канальний AV-ресивер T 758 V3, який продовжує дотримуватися філософії «простіше - значить краще» і використовує модульну систему MDC.
Модель націлена на запити не тільки любителів домашніх кінотеатрів, а й аудіофілів. Підтримуються ключові технології - Dolby Atmos, Dirac Live, 4K UHD Video і потокова передача музики під керуванням BluOS.
У AV-ресівері цифрові аудіо і відеосхеми винесені в окремі модулі, які в майбутньому можна буде замінити на більш сучасні варіанти. Існуючий аудіомодуль AM230 підтримує обробку звуку в форматах Dolby Atmos і DTS-HD Master Audio, а також здатний обробляти MQA. За посилення відповідає схема PowerDrive, що видає по 60 Вт потужності на кожен з семи каналів, і по 110 Вт - в режимі стерео. 
Передбачена система автокалібрування Speaker iQ і функція акустичної корекції приміщення через додаток Dirac Live. У комплекті з NAD T758 V3i передбачений спеціальний мікрофон і софт, якими комплектують Hi-End обладнання преміум класу. Через професійний ліцензійний додаток Dirac Live заміряють акустику і похибки реверберації кімнати і адаптують звучання під конкретне приміщення. Ви зможете самостійно налаштувати звук, як для прослуховування музики, так і для домашнього кінотеатру.
Можливості відеомодуля VM130 включають в себе роботу з 4K-відео з частотою 60 кадрів / сек, колірним простором 4: 4: 4 і HDR. Входів HDMI в даній моделі передбачено три при одному виході. HDMI функціонал AV-ресивера включає в себе поворотний канал ARC і CEC. Також є USB-вхід, а з інших цифрових аудіороз'ємів доступні по парі коаксиальних і оптичних входів. Як і багато інших продуктів NAD, T 758 V3 входить в мультирумну систему BluOS, що дозволяє йому відтворювати музику в Hi-Res (до 24 біт / 192 кГц) з локальних джерел і стримінгових сервісів. AV-ресивер і інші пристрої даної системи можна об'єднувати в групи.
Для підключення зовнішнього джерела відео, наприклад Apple TV або Android приставки, на задній панелі передбачена розетка 220В. Вона включається, коли ресивер працює і відключається, коли він переходить в сплячий режим.

Габарити: 435 х 172 х 397 мм

Вага: 15,4 кг

whd: 435x172x397 mm

Weight: 15400 g

Популярні товари
Click to order