Monitor Audio IMS-4 Music Streamer

Monitor Audio
IMS4MS
77899,00
грн.
Стриманий дизайн музичного стрімера IMS-4 дозволяє легко вбудовувати його в будь-який проект індивідуальної установки. А його тонка форма гарантує, що він займає всього 1U в стійці.
BluOS дозволяє IMS-4 передавати потокову музику без втрат з якістю до 24 біт / 192 кГц на 4 зони в домашній мережі. Доступ до них здійснюється через додаток або через одну з безлічі підтримуваних інтегрованих систем управління, кілька стримерів IMS-4 можуть бути об'єднані для створення до 64 зон, кожна з яких може відтворюватися разом з ідеальною синхронізацією. Він також може одночасно відтворювати різні потоки в окремі зони.
IMS-4 може отримати доступ до мільйонів записів з аутентифікацією майстер-якості (MQA) з використанням технології BluOS, щоб музику можна було чути саме так, як задумав виконавець, в будь-якому місці будинку. Щоб включити музику, IMS-4 повинен працювати в парі з установочними підсилювачем, таким як наш IA150-8C. IMS-4 може бути інтегрований з Crestron, Control4 і RTI і сумісний з іншими пристроями з підтримкою BluOS. Аналогові і цифрові входи дозволяють додати кабельну коробку або інші пов'язані з роботою в джерела і зробити їх доступними в кожній зоні. IMS-4 навіть включає систему переривання, що дозволяє чути дверні дзвінки і пожежну тривогу.

Потужність, Вт: 250

Опір, Om: 4

Частотний діапазон, Гц: 40-120

whd: 432x43x263 mm

Weight: 4000 g

Популярні товари
Click to order