Sonance Sonamp 12-50

Sonance
93092
89199,00
грн.
Лінія цифрових підсилювачів Sonance була спроектована так, щоб забезпечити всю надійну і стабільну потужність, яку мають підсилювачі Sonance, при розміщенні менш ніж на половині площі. Менший розмір нічого не приносить в жертву, забезпечуючи при цьому енергоефективність 93% . У додаток до невеликого форм-фактору цифрового підсилювача, підсилювачі спроектовані так, щоб їх можна було ставити один навпроти одного без повітряних зазорів. Таке скорочення простору дозволяє розмістити більше компонентів в коштовному просторі стійки.
Підсилювач Sonamp 12-50 має набір простих і зрозумілих налаштувань і функцій управління, а також використовує передові технології, щоб домогтися максимуму в продуктивності акустики Sonance. Всі ці якості дають можливість вбудовувати підсилювач в будь-системи «розумний дім» та мультирум.
Ключові особливості:

- Потужне джерело живлення класу D для аудиофилов. Номінальний на 8 Ом, 4 Ом і стабільний на 2 Ом
- Компактний форм-фактор дозволяє заощадити місце в стійці для обладнання і забезпечити достатню потужність для динаміків.
- Безвентиляторна конструкція з конвекційним охолодженням забезпечує пряме штабелирование без повітряного зазору для ще більшої питомої потужності
- Мостові канали для додатків, коли потрібно ще більша потужність
- Конструкція класу D має ККД 93% для максимальної вихідної потужності при мінімальному споживанні енергії
- Повний набір можливостей підключення входів / виходів для максимальної гнучкості установки: лінійні входи, виходи контуру, тригери аудіо і напруги, (2) шинний вхід / вихід, незалежний регулятор гучності для кожного каналу
- Клемні колодки допускають підключення акустичного кабелю до 12AWG, що забезпечує більш тривалу роботу і більш високу продуктивність.
- Сертифікований за світовими стандартами безпеки (TUV, RCM, CE). Відповідає стандартам FCC
- Рекові вуха і знімні ніжки в комплекті

Кількість каналів: 12

Потужність, Вт: 100

Опір, Om: 8

Частотний діапазон, Гц: 5-50000

Колір: Чорний

whd: 482x88x427 mm

Weight: 9070 g

Популярні товари
Click to order