Cambridge Audio CXA61 Integrated Amplifier Lunar Grey

Cambridge Audio
C11125K
40999,00
грн.
Інтегральний підсилювач Cambridge Audio CXA 61 при практично такій же оснащеності і конструкції, що і у старшої моделі, має більш доступну вартість, що робить його привабливим для багатьох меломанів. Цей апарат також є нащадком моделі CXA 60, і в ньому були проведені доопрацювання, що дозволили підвищити якість звуку і зробити апарат більш гнучким у використанні.
Зовнішність підсилювача залишилася колишньою - суворою і лаконічною. На його передній панелі розташована велика рукоятка регулятора гучності, а також мінімальний набір кнопок і індикаторів, згрупованих в центральній частині. Доступ до всіх режимів роботи апарату можливий з пульта дистанційного керування, який входить в комплект. Cambridge Audio CXA 61 має двотактні вихідні каскади класу A / B на біполярних транзисторах і розвиває потужність 60 Вт на канал. Завдяки потужному блоку живлення, побудованому на базі замовного тороїдального трансформатора і конденсаторів великої ємності, підсилювач здатний впевнено розгойдати колонки навіть зі складною характеристикою імпедансу.
Cambridge Audio CXA 61 має чотири лінійних аналогових входів, а також цифрову секцію, побудовану на базі сучасного ЦАП ESS ES9010K2M. Підсилювач оснащений оптичним, коаксиальним і USB-входами. Через останній підсилювач здатний приймати цифровий сигнал з параметрами до 32 біт / 384 кГц і DSD256. Таким чином, Cambridge Audio CXA 61 підходить для прослуховування музики в найсучасніших форматах High Resolution.
Ще одним нововведенням в даній моделі є наявність вбудованого Bluetooth-модуля, з підтримкою аудіокодеків aptX і aptX HD. На передній панелі Cambridge Audio CXA 61 є додатковий вхід на роз'ємі mini-jack для оперативного підключення портативних плеєрів. Підсилювач може працювати на дві пари акустичних систем, для підключення яких призначені надійні гвинтові клеми. Також в підсилювачі є виходи зовнішнього оконечника і сабвуфера, а також повний набір роз'ємів для зовнішньої системи управління.
Cambridge Audio CXA 61 простий і надійний в роботі, і має універсальну характером звуку, відповідним для прослуховування музики різних жанрів.

Популярні товари
Click to order