Bluesound Підсилювач з функцією стримера POWERNODE EDGE Wireless Music Streaming Amplifier Black

Bluesound
N230BLKUNV
32800,00
грн.
POWERNODE EDGE - ідеальний перехід до HiFi, де можна «просто додати динаміки» для епохи потокового передавання, поєднуючи джерела потокового передавання, управління та підсилення в елегантному та доступному пристрої.

ПРОСТО ДОДАЙ ДИНАМІКИ!
Отримай неймовірне Hi-Fi рішення "все в одному" - просто підключи пару пасивних динаміків. Також легко можна підключати дротові джерела, такі як телевізор або програвач, за допомогою HDMI eARC або комбінованого аналогового/цифрового входу.
Додайте бездротовий сабвуфер PULSE SUB+ для потужної та як бонус – компактної стереосистеми 2.1 або навіть використовуйте POWERNODE EDGE для живлення тилових каналів бездротової системи об'ємного звучання Bluesound.
А ЩО ДО ПОТОЧНИХ СЕРВІСІВ?
Використовуйте програму BluOS Controller, вибирайте найулюбленіші пісні з популярних потокових сервісів, таких як Spotify, Tidal, Qobuz, SiriusXM, із власної музичної бібліотеки за допомогою Apple Airplay2, aptX HD Bluetooth або навіть підключеного до мережі накопичувача чи жорсткого диска USB.
КОМПАКТНА ПОТУЖНІСТЬ
Потужний підсилювач DirectDigital з легкістю оживить ваші динаміки - потужність 2 x 40 Вт у POWERNODE EDGE, здатен працювати з файлами високої роздільної здатності, 24 біт/192 кГц і треками, закодованими MQA. Насолоджуйтеся чіткістю відтворення будь-яких композицій, починаючи від композицій важкого металу до розміряних діалогів у фільмах і телешоу.
POWERNODE EDGE декодує вміст Dolby® Digital в режимі під'єднання в якості підсилювача для живлення динаміків заднього каналу бездротової системи домашнього кінотеатру в составі інших пристроїв Bluesound
ЕКОНОМІЯ ВАШОГО ПРОСТОРУ
З POWERNODE EDGE минули часи громіздких, великих підсилювачів.
Ця компактна, але потужна HiFi-система, за розміром нагадує середню книгу в твердій обкладинці та перетворить будь-який простір на високоякісну звукову гавань.
Завдяки невеликому розміру Bluesound Powernode edge ви можете легко поставити його на полицю або робочий стіл.
Упаковка також постачається з настінним кронштейном для різних орієнтацій, що дозволяє сховати пристрій за диваном.
ВИСОКА РОЗДІЛЬНА ЗДАТНІСТЬ ДЛЯ КОЖНОГО КУТОЧКА
Слід відмітити, що витончений і компактний форм-фактор POWERNODE EDGE робить його ідеальним для другорядних приміщень, таких як офіси та під’їзди. Обладнайте динаміки в будь-якому куточку вашого дому потужністю та потоковим передаванням, розміщуйте POWERNODE EDGE у будь яких зручних місцях таких, як шафи чи за диванами за допомогою кронштейна для настінного кріплення з різною орієнтацією.
ІНТУІТИВНЕ КЕРУВАННЯ
Керування завжди у вас під рукою за допомогою програми BluOS Controller для iOS, Android, Mac, ПК або за допомогою елегантної ємнісної сенсорної панелі для швидкого доступу до елементів керування, таких як відтворення, пауза, збільшення/зменшення гучності та попередній/останній трек. POWERNODE EDGE підключається до вашої домашньої мережі через Wi-Fi або Ethernet. Управління без використання рук можливе за допомогою голосових помічників, таких як Siri, Alexa та Google Voice. Для професійних інсталяторів розумного будинку доступні повнофункціональні драйвери для Lutron, Crestron, RTI, Elan та інших популярних систем керування.

Технічні характеристики:
  • Легко живіть пару пасивних динаміків
  • 40 Вт на канал технології підсилення DirectDigital™ для обробки файлів 24 біт/192 кГц
  • Сучасний чотирьохядерний процесор ARM® Cortex A53 з частотою 1,8 ГГц
  • Підключення HDMI eARC
  • Параметри цифрового оптичного та аналогового входу, вихід на сабвуфер і вихід на бездротові навушники Bluetooth®
  • Декодування Dolby® Digital
  • Дводіапазонний Wi-Fi, Gigabit Ethernet і підтримка 2-way Bluetooth® aptX™ HD
  • Транслюйте вміст високої роздільної здатності з інтернет-радіостанцій, хмарних музичних сервісів або ваших власних локальних музичних плеєрів
  • Інтуїтивно зрозуміле керування за допомогою програми BluOS Controller
  • Елегантна ємнісна сенсорна панель для швидкого доступу до елементів керування (відтворення, пауза, збільшення/зменшення гучності, попередній/наступний трек)
  • Включає простий в установці кронштейн для настінного кріплення в різних напрямках
  • ІЧ-можливість дистанційного навчання – додаткове керування за допомогою пульта дистанційного керування RC1
  • Підключіться до навичок BluVoice, щоб увімкнути голосових помічників, таких як Alexa, Google Assistant і Siri, для керування гравцями вдома.
  • AirPlay 2 дозволяє відтворювати музыку або підкасти з бездротових стереокомпонентів у всьому будинку – все синхронно.
Популярні товари
Click to order