Інтегральний підсилювач NAD C 700 BluOS Streaming Amplifier

NAD
NADC700BLK
77857,00
грн.
NAD C 700 - підсилювач потокової передачі з BluOS. Розроблено для епохи потокового мовлення. Підключіть динаміки, а потім використовуйте інтуїтивно зрозумілу програму BluOS на своєму смартфоні, планшеті, ПК або Mac, щоб вибрати музику, яку хочете почути. Це звучатиме чудово.
Завдяки вихідному каскаду HybridDigital UcD C 700 може видавати 2×80 Вт безперервної потужності та 2×120 Вт миттєвої потужності для легкого відтворення музичних перехідних процесів. Високоефективний підсилювач HybridDigital UcD від NAD відомий наднизьким шумом та спотвореннями у всьому звуковому діапазоні, незалежно від навантаження на гучномовці.
Завдяки елегантному мінімалістському дизайну та матеріалам преміум-класу C 700 торкнеться всіх ваших почуттів - не тільки слух, а й зір, і дотик. Підсилювач укладений у міцний алюмінієвий корпус із гладкою скляною передньою панеллю та 5-дюймовим кольоровим дисплеєм високої чіткості, на якому відображається обкладинка альбому, прогрес треку та системні налаштування.
Натискаючи меню на кольоровому дисплеї C 700, можна налаштувати параметри підсилювача за допомогою ручки керування та кнопок навігації на передній панелі. А C 700 може запам'ятовувати команди з вашого пульта дистанційного керування.
Сучасна класика
Завдяки вбудованим Ethernet та Wi-Fi, а також мережному стрімеру, заснованому на багатофункціональній та надійній програмній платформі BluOS, C 700 має все необхідне для відтворення музики через улюблені динаміки. Використовуючи BluOS Controller, ви можете прослуховувати музику з десятків різних потокових сервісів і веб-радіо, а також відтворювати музику, що зберігається на зовнішньому накопичувачі, підключеному до USB-порту C 700.
Як і всі компоненти з підтримкою BluOS, C 700 підтримує аудіо високої роздільної здатності до 24 біт / 192 кГц і має можливість повного декодування та рендерингу MQA. Завдяки цим функціям ви можете насолоджуватися аудіо без втрат і високої роздільної здатності з таких сервісів, як Amazon Music Ultra HD, Deezer, Qobuz та Tidal.
C 700 підтримує Spotify Connect та Tidal Connect, тому ви можете керувати відтворенням із додатків для цих сервісів; та Apple AirPlay 2, щоб ви могли передавати музику з пристроїв Apple та бібліотек iTunes. Ви також можете увімкнути музику за допомогою голосу, використовуючи протокол Amazon Alexa, Apple Siri або Google Assistant.
NAD пропонує програмні інструменти, які дозволяють фахівцям з розумного будинку інтегрувати C 700 у системи домашньої автоматизації від Control4, Crestron, Elan, RTI та інших. Це дозволяє керувати відтворенням музики разом з іншими домашніми системами, такими як освітлення, штори, HVAC та безпека.
Гнучкість підключення
C 700 має дві пари аналогових входів RCA, а також коаксіальний та оптичний цифрові входи для підключення програвачів дисків, ігрових консолей, медіаадаптерів та інших компонентів. Також є порт HDMI-eARC для підключення HDTV із підтримкою HDMI-ARC. Це дозволяє регулювати гучність C 700 з пульта дистанційного керування телевізора.
Крім виходів на динаміки, C 700 має вихідне гніздо для сабвуфера. Використовуючи програму BluOS, можна встановити налаштування кросовера низьких і високих частот для плавного переходу між сабвуфером і основними динаміками.
C 700 також має двосторонній зв'язок aptX HD Bluetooth, тому ви можете слухати музику через бездротові навушники та транслювати аудіо з будь-якого інтелектуального пристрою.
Застосування NAD C 700
Є багато способів отримати насолоду від підсилювача потокової передачі NAD C 700 BluOS. Він може бути центром окремої музичної системи або функціонувати як частину домашньої музичної системи BluOS з 63 зонами з повною підтримкою звуку високої роздільної здатності. C 700 можна також комбінувати з іншими компонентами AirPlay 2 для прослуховування музики в домашніх умовах.
За допомогою C 700 ви можете відтворювати музику з улюблених потокових сервісів і веб-радіостанцій або з музичної бібліотеки на USB-накопичувачі через гучномовці; або ви можете слухати через бездротові навушники. Цифрові та аналогові входи C 700 підходять для ваших застарілих компонентів.

Популярні товари
Click to order