NAD NAD C 298

NAD
NADC298BLK
98399,00
грн.
Стереопідсилювач потужності NAD C 298 заснований на модулі підсилювача Purifi Eigentakt класу D. Конструкція C 298 включає зворотний зв'язок для досягнення лінійної і точної передавальної функції.
Шірокорозмірний блок живлення легко забезпечує безперервну потужність 185 Вт і миттєву потужність понад 570 Вт для короткочасних музичних перехідних процесів. Інноваційний асиметричний силовий привід повністю використовує кожен доступний ватт з його величезними резервами динамічної потужності для точного відтворення музичних перехідних процесів без спотворень і стиснення. Він може працювати з будь-якою напругою мережі змінного струму від 100В до 240В і забезпечує чисте живлення постійного струму для всіх різних ступенів C 298. Це високоефективне джерело живлення також забезпечує практично ідеальне регулювання напруги в широкому діапазоні і створює міцну безшумну основу для підсилюючих каскадів.
Його зовнішній вигляд простий, але лаконічний, підсилювач виглядає добре сконструйованим. На передній панелі знаходиться кнопка режиму очікування і два невеликих світлодіода. Коли ви підключаєте кабель змінного струму і повертаєте тумблер живлення на задній панелі, здається, що нічого не відбувається. Проте при натисканні кнопки на передній панелі через кілька секунд спрацює реле, а світлодіод над кнопкою режиму очікування заблимає жовтим. Ще через кілька секунд світлодіод стане синім, та підсилювач буде готовий до відтворення музики. Трохи більший світлодіод праворуч від кнопки режиму очікування світиться синім, якщо підсилювач працює в мостовому режимі.

Потужність, Вт: 2x185

Опір, Om: 4; 8

Частотний діапазон, Гц: 20-20000

whd: 435x120x390 mm

Weight: 11200 g

Популярні товари
Click to order