Сабвуферний кабель. AudioQuest sub 3.0m BLACK LAB

AudioQuest
BLAB03
2704,00
грн.
AudioQuest sub 3.0m BLACK LAB – це професійний сабвуферний аудіокабель для Hi-Fi-обладнання.
Використання провідників з довгозернистої міді (LGC) дозволило досягти плавності та чистоти звуку, чим не можуть похвалитися кабелі з використанням безкисневої міді високої провідності (OFHC).
Система шумозаглушення з металевим шаром Noise-Dissipation System запобігає потраплянню значної кількості радіоперешкод у площину заземлення обладнання.
AudioQuest sub 3.0m BLACK LAB має з’єднальні позолочені штекери RCA. Замість пайки в процесі використовувалась техніка високого тиску, що дозволило мінімізувати рівень викривлення сигналу.
В кабелі використовується ізоляція з вспіненого поліетилену, що заповнена повітрям. Повітря поглинається без енергії, а поліетилен має низькі втрати та доброякісний профіль викривлення. Завдяки повітрю в ізоляції, отримуємо менший ефект викривлень, які характерні для інших матеріалів.
Окрім висококласної якості виготовлення, в AudioQuest sub 3.0m BLACK LAB присутня зовнішня естетика, притаманна всім кабелям AudioQuest. Таким кабелем хочеться хизуватися, а не ховати за апаратурою.
- провідники з довгозернистої міді (LGC)
- система шумозаглушення NDS
- позолочені штекери
- спеціальний роз’єм для додаткового заземлення

Довжина, м: 3

Колір: Чорно-білий

Роз'єми: RCA>RCA

Популярні товари
Click to order