Кабель акустичний. CHORD RumourX Speaker Cable Box 50m

Chord
RUM3105
1134,00
грн.
Кращий вибір для будь-якої звукової та візуальної інсталяції з високими технічними характеристиками. Високопродуктивна технологія зі стриманими пропорціями. Випробувано, протестовано і рекомендовано виробниками аудіосистем, фахівцями з установки і кінцевими користувачами.

Chord Rumor був другою спробою компанії провести акустичний кабель. Перший з них являє собою плоску конструкцію з міді і поліетилену в одинарній і двухпроводной конфігурації під назвою Myth / Legend. Також досліджували акустичні кабелі, в яких використовувалися посріблені жили в поєднанні з ізоляцією з ПТФЕ. Експериментували з конфігураціями провідників крученої пари, оскільки в той час паралельні провідники великого перерізу були стандартом для акустичних кабелів. Скрутивши провідники разом, змогли почути поліпшення мінімального рівня шуму системи і досягли ідеального коефіцієнта скручування і сконструювали кабель з урахуванням цього.

Коли запустили Chord Rumor в 1996 році в продаж, це був один з найменших акустичних кабелів на ринку (16 AWG). Роздрібні продавці з сумнівом брали його в свої демонстраційні зали і виходили здивованими і задоволеними. Він звучав набагато ширше, ніж виглядав і дуже добре передавав деталі, динаміку і був більш зв'язковим, ніж будь-який інший кабель. Коли люди стали більше слухати, ніж дивитися, цей кабель став дуже популярним. Крім косметичних змін, він залишався незмінним протягом багатьох років.

Збережені розмір, колір і характеристики означають, що це все ще популярний кабель. У сучасного екранованого акустичного кабелю Chord ShawlineX одні і ті ж жили.

У попередніх версіях акустичних кабелів Rumor використовувалася ізоляція з PTFE (часто звана Teflon ™), і до появи Taylon® цей матеріал був основним матеріалом. Хоча ПТФЕ дорого коштує, він забезпечує найкращі характеристики.

Технологія матеріалів постійно розвивається і вдосконалюється, і тепер доступні альтернативи PTFE. Хоча висока вартість Taylon® не дозволяє використовувати його у всіх асортиментах, виробник зміг знайти підходяще сімейство ізоляційних матеріалів, відомих як XLPE (зшитий поліетилен). Одна версія цього матеріалу виглядала особливо цікавою, і після тестів на прослуховування вона виявилася явно краще, ніж акустичний кабель PTFE in Rumor - тепер відомий як RumourX.

Довжина, м: 50

Колір: Білий

Популярні товари
Click to order