Кабель акустичний. Готовий. CHORD C-screen Speaker Cable 3m terminated pair

Chord
CSC3154
11760,00
грн.
C-screen - це екранований акустичний кабель, призначений як для аудіосистем, так і для домашніх кінотеатрів, і являє собою економічне оновлення для всіх, хто хоче максимальної продуктивності при обмеженому бюджеті.
Тепер з поліпшеною ізоляцією із зшитого поліетилену, він приєднується до зазначеної нагородами лінійці екранованих кабелів компанії Chord.
Нашою метою при проектуванні було створення кабелю, досить непомітного для простоти установки і прокладки, з усіма перевагами, які дає екранування.
C-screen має діаметр всього 9 мм і досить гнучкий, щоб легко обходити кути. Він оздоблений білою зовнішньою оболонкою, яка захищає екранування і робить його практично непомітним на тлі білих плінтусів.
C-screen оснащений багатожильними безкисневими мідними провідниками, ізольованими з допомогою зшитого поліетилену і скрученими у вигляді витої пари для зменшення перешкод. Потім кабель поміщається в оболонку з ПВХ, яка знижує механічний шум і правильно розміщує провідники в порівнянні з екраном з подвійної фольги.
C-screen має ті ж характеристики, що й інші екрановані акустичні кабелі: здатність передавати музичний сигнал зі справжнім відчуттям музичної узгодженості та залучення; екрановані акустичні кабелі приносять реальні переваги як в системи Hi-Fi, так і в системи домашнього кінотеатру, де перешкоди можуть серйозно вплинути на якість звуку.
При своїй ціні за метр і безсумнівною продуктивністю, яку можна очікувати від кабелю компанії Chord, C-screen є ідеальним продуктом для систем домашнього кінотеатру, де часто складні вимоги до прокладання кабелю є нормою. Він дуже добре працює на довгих трасах і легко встановлюється / прокладається.

Довжина, м: 3

Колір: Білий

Популярні товари
Click to order