Кабель акустичний. SCP 16/4OFC-HD-BK-D 152m

SCP
164OFCHDBKD
164,00
грн.
Акустичний кабель SCP 16/4OFC-HD-XX-D-Конструкція 4 × 1,31 мм2 (дві вищі неекраніровані пари) багатожильні провідники з бескіслородної медіа (99,97%), ізольовані ПВХ (ПВХ) у ПВХ стійкі до сонячного світу та для безпосередньої складання грунт (Heavy Duty PVC-UV) оболочка. Пара збалансованої конструкції. Різні нити Rip Sord нейлонові ніти для легкого витягування та зняття оболонок з ПВХ. Класифікація Direct Burial - кабель для вкладання в грунт у кабельній трасі.
Область застосування:
Акустичний кабель для підключення аудіосистеми в системах мультируму та домашнього кінотеатру. Професійне аудіосистема Hi-End для монтажу в стену, підключення акустичних систем домашнього кінотеатру та стереосистеми. Телефонні та інші канали зв'язку, такі як голоси, дані та аудіо для клієнтів локальних систем. Клас 2 і 3 низьковольвне питання. Стійкий до прямого солнечного світу при зовнішніх установках.
Кабельні технології:
Маркировка кабеля - з послідовними маркувачами фути/метри та розпізнавальні кімнати/зони/виходи для легкої ідентифікації кабелю. Інформація про місцезнаходження та застосування може обґрунтувати маркетинг. Каждая кімната обозначає аббревіатуру, яка повідомляє вам, де конкретно ідет кабель (т. Е. Br1, GAR, KIT і т. Д.).
Oxygen Free Copper - Бескіслородна медь (OFC) в акустичних кабельних серіях FX, щоб забезпечити передачу звуку високої якості у ваших системах. Більш висока чистота медіа обмежує найкращу передачу сигналу низького рівня та відмінний звук.
Кругла оболонка - Для того, щоб допомогти вам витягнути кабель, не зацепіться, оболонка, як можна більш кругла. Інші дизайнерські оболонки із заповнювачами роблять кабелі більш дорогими та сложними в зачістці. Відсутність заповнювачів і заміна їх на ідеальну оболонку.
Пряме поховання - Кабель класифікований для безпосередньої укладки в грунт, сучасної для Вас деньги та необхідності покупки 2 різних кабелів для внутрішніх/зовнішніх застосувань. Це означає менше кабелю для покупок та запасів на ваших складах.
Rip Sord - Різні ніти для легкого витягування та зняття зовнішніх оболонок кабелю.
Внешня оболонка-ПВХ-ультрафіолетова плівка підвищеної міцності з надзвичайно стійким до ультрафіолетового вилучення та для безпосередньої укладки в грунт для попереднього охолодження та гнучкості.
Намотка:
BMP Box-Кабель вільних намоток у коробці «без котушок»-«без катушок».

Довжина, м: 152

Колір: Чорний

Популярні товари
Click to order