Сабвуфер. REL S/510 White

REL
RELS510PWH
123000,00
грн.
Велика кількість удосконалень конструкції та оновлення дизайну супроводжують нові моделі серії S.

Корпус у лаковій обробці став більш присадкуватим та широким. Якщо узагальнити зміни у зовнішньому вигляді, то сабвуфер став нижче, ширше та глибше.

Завдяки використанню підкладки з карбону, у моделі REL S/510 був додатково покращений дифузор. Таке удосконалення не тільки забезпечило найкраще гасіння зайвих вібрацій, але й зробило переміщення мембрани більш рівномірним, завдяки чому, відбулось упорядкування поширення звукових хвиль усередині корпусу.

Використання підсилювача NextGen3, запозиченого у моделі 212/SE, дозволяє досягти вихідної потужності 500 Вт. Для більш природного звучання, була розроблена нова система фільтрів для високорівневого входу.

Надлегкий драйвер був модернізований за допомогою кріплення із вуглецевого волокна, встановленого ззаду. Це є результатом підвищеної жорсткості дифузора.

Сучасне покоління серії S здатне працювати у складі масиву з кількох сабвуферів. Завдяки продуманій конструкції за наявності кількох сабвуферів даної моделі їх можна з'єднати та встановити у вигляді колони. Ця особливість дозволяє створювати лінійні масиви REL менш як за половину вартості масивів сабвуферів флагманських серій REL!

Популярні товари
Click to order