Сабвуфер. REL TZero MKIII Piano Black

REL
RELTZPBK
20499,00
грн.
Сабвуфер REL T Zero MKIII є відмінним варіантом для розміщення в інтер'єрі. Його лаконічний дизайн має корпус з правильною кубічною формою та високоякісною зовнішньою обробкою. Чотири опори, на яких встановлений REL T Zero MKIII, забезпечують необхідну відстань до поверхні підлоги для роботи басовика, що розташований на підставі.

REL Acoustics представляє сабвуфер для невеликих приміщень. TZero Mk III - справжній REL, тільки менший за розміром.

В цій моделі використовуються фірмові фільтри REL з часом затримки всього 8 мс.
Для підключення до джерела живлення, окрім традиційного, 1/LFE з окремим регулятором рівня, також в наявності низькорівневий та високорівневий лінійний вхід. Все це вдалося вмістити у розміри всього 216 x 241 x 260 мм (ШxВxГ) і вагою 6,8 кг.

REL TZero MKIII отримав вбудований підсилювач класу D NextGen потужністю 100 Вт, а також новий драйвер калібром 165 мм з алюмінієвим дифузором.

На сьогодні TZero – найбюджетніша модель в лінійці REL.

Корпус REL TZero MKIII покритий п'ятьма шарами глянцевого лаку білого або чорного кольору. Він вже традиційно має закрите акустичне оформлення. Що дозволяє отримати швидкі та сфокусовані баси без сторонніх призвуків, але потребує ретельного розрахунку всієї конструкції сабвуфера. А для усунення небезпеки перевантаження в моделі REL T Zero MKIII використовується схема захисту, що відмінно зарекомендувала себе.

whd: 216x241x260 mm

Weight: 7 g

Популярні товари
Click to order