Сабвуфер Paradigm Defiance V12

Paradigm
PRDGMDv12
37000,00
грн.
Активний сабвуфер Paradigm Defiance V12.
Сабвуфери Defiance V8 / V10 / V12 - це ідеальні сабвуфери для потужного басу без будь-яких складнощів. Електроніка меншого розміру містить безліч технологій - вони компактні і дають приголомшливі результати в низькочастотній частині. Defiance V дасть вам найкращі баси без будь-яких компромісів.

У вас є можливість адаптувати басовий звук до простору прослуховування за допомогою ARC (Anthem Room Correction) на трьох рівнях складності (мікрофон продається окремо).

Регулюйте налаштування, включаючи фазу, смугу пропускання та інші параметри з позиції слухача за допомогою безкоштовної та простої у використанні програми для сабвуфера Paradigm.

Bassreflex: розташований в нижній частині сабвуфера, взаємодіє з підлогою для покращення звучання низьких частот, що дозволяє використовувати гнучкіші варіанти розсіювання без ризику спотворення.

Має міцний корпус та конструкцію зі зменшенням спотворень, а також глибокі та деталізовані баси.

Розмістіть ваш сабвуфер Defiance в будь-якому місці вашого приміщення. Ви можете зробити це без проблем із підключенням та не спотворюючи його продуктивність. Скористайтеся перевагою бездротового модуля Defiance WT (продається окремо), який пропонує швидкий та чіткий динамічний вибір частоти 2,4 ГГц з миттєвою корекцією помилок та радіусом дії 15 метрів.

Спростіть установку та налаштування за допомогою безкоштовної програми Paradigm Subwoofer Control. Додаток може регулювати гучність, фазу, фільтр нижніх частот, характеристики приміщення та багато іншого. І все це з вашого зручного місця для прослуховування. Він дозволяє віддалено запускати процес корекції приміщення Anthem та має три встановлені режими прослуховування.

Технічні характеристики:
Тип / конструкція Активний сабвуфер
Вихідна потужність підсилювача 120 Вт RMS - пікова потужність 250 Вт
Частотна характеристика 23 Гц - 200 Гц (± 3 дБ) по осі
Bassreflex з одинарним дном
НЧ-динамік 1 x 305 мм (12 дюймів), підсилювач класу D
Регулювання частоти зрізу 35 Гц – 120 Гц з можливістю обходу
Регулювання фази від 0° до 180°, регульована
Вхідні роз'єми 2 x RCA (L/R та LFE) для лівої/правої лінії вихід або вихід сабвуфера від AV-ресивера/процесора або іншого лінійного джерела
2 x динаміка (L/R) для входу від підсилювача або іншого джерела рівня динаміків
1 x Micro USB для ARC та оновлення програмного забезпечення
Функції / обладнання, сумісні із системою корекції акустики приміщення ARC
Сумісність із системою бездротового набору WT
Додаток для керування ia
Розміри (В x Ш x Г) 45,6 x 41,9 x 45,4 см
Вага 19,1 кг/шт

Потужність, Вт: 250

Частотний діапазон, Гц: 23-200

Габарити: 456 х 419 х 454 мм

Вага: 19,1 кг

Популярні товари
Click to order