Сабвуфер Paradigm Millenia SUB

Paradigm
PRDGMMSB
80480,00
грн.
Millenia Sub надає можливість великої варіації розміщення. Також доступний монтажний кронштейн на стіну, який постачається окремо). Вузький профіль дозволяє цьому сабвуферу розміститись під диваном, він також може бути розміщений у відкритий простір біля диванів та під ними. Millenia Sub Black готовий до бездротової передачі сигналу, таким чином він може працювати з бездротовим приймачем Paradigm PT-2, який постачається окремо, позбавляючи необхідності аудіо кабелю від процесора.

Стильний дизайн, вдосконалені матеріали та новітні прийоми конструювання зробили Paradigm міжнародним лідером у сфері гучномовців.

Серія акустичних систем Paradigm Millenia™ - це втілення шикарного дизайну нового покоління, яка ідеально поєднується з сучасними плоскопанельними телевізорами та має безкомпромісну якість звучання. Корпуси всіх акустичних систем даної серії мають дуже практичний та елегантний дизайн. Чорна хромована лицьова панель у вигнутій пластині з полірованого алюмінію, яку у випадку необхідності, разом з напільниками встановлена ​​на підставку із загартованого скла. Завдяки цим рішенням корпус позбавлений вібрацій, при цьому всі моделі лінійки - магнітоекрановані.

Lifestyle акустичні системи Paradigm серії Millenia™ спільно з активним сабвуфером Paradigm Millenia SUB створюють незабутню атмосферу як під час прослуховування музики, так і перегляду художніх фільмів у домашньому кінотеатрі.

Коли доходить справа до сабвуферів компактного дизайну Paradigm Millenia SUB Black перевершує всі очікування. Неймовірна точність, потужність, натиск, видатна музична легкість. Все це втілилося у сабвуфері Paradigm Millenia SUB.

Основні характеристики:

тип конструкції - Закритий
Діаметр НЧ динаміка, см 25
Вихідна потужність (RMS), Вт 300
Нижня частота, що відтворюється, Гц 35
Верхня частота, що відтворюється, Гц 150
Розміри
Ширина, см 15
Висота, см 46.5
Глибина см 35.6
Вага, кг 10.9

Потужність, Вт: 300

Частотний діапазон, Гц: 24-150

Габарити: 356 х 457 х 149 мм

Вага: 10,9 кг

Популярні товари
Click to order