Сабвуфер. REL T/7x Black

REL
RELT7XBK
61500,00
грн.
T/7x - це ідеальна відповідь реальному світу. Він компактний та має елегантний вигляд. Достатньо потужний, щоб задовольнити меломанів, достатньо збалансований, щоб бездоганно поєднуватись з багатьма типами високоякісних гучномовців. Та достатньо гнучкий, щоб витончено працювати в спеціальних додатках.

Сабвуфер T/7x безперечно став одним з найбільш вдало збалансованих сабвуферів REL.

Модель отримала оновлений підсилювач, корпус та випромінювач.

Глибокий і мелодійний бас моделі T/7x демонструє вичерпну потужність, гучність та природність звучання.

Восьмидюймовий динамік FibreAlloy ™, спрямований вперед, і десятидюймовий пасивний радіатор в нижній частині корпусу являються ключем до надзвичайної швидкості та чистоти покриття. Забезпечують ефект, що асоціюється зі звучанням стандартного дванадцятидюймового драйвера.

Як і інші продукти серії T / x, ця модель має повний комплект роз'ємів: вхід високого рівня, окремий регульований вхід 1 / LFE і вхід низького рівня на випадок необхідності.

Завдяки приємному зовнішньому вигляду сабвуфер (доступний у чорному або білому кольорі) може бути легко інтегрований в різні приміщення - чи це окрема кімната для прослуховування, система домашнього кінотеатру або житлове приміщення, кімната для всієї сім'ї.

Потужність, Вт: 200

Динаміки: 2

Частотний діапазон, Гц: 30

Чутливість, дБ: 80

whd: 356x320x363 mm

Weight: 17 g

Популярні товари
Click to order