Сабвуфер. Monitor Audio Radius Series 390 Black Gloss

Monitor Audio
MA213904
40580,00
грн.
Компактний активний сабвуфер з пасивним радіатором Monitor Audio Radius 390 займає верхню позицію в дизайнерській серії компанії та відрізняється від своєї молодшої версії 380 глибшим та наполегливішим басом.

Оснащений активним 10-дюймовим довгохідним НЧ-драйвером та допоміжним пасивним басовим радіатором ABR (Auxiliary Bass Radiator) аналогічного діаметру.

Тут використовуються дифузори, виконані з фірмового композиту, який застосовується в аерокосмічній промисловості і є сплавом алюмінію і магнію з керамічним напиленням. Такі мембрани відрізняються легкістю, жорсткістю та здатні протистояти деформаціям вигину. Завдяки цьому звучання стає чистим, щільним та динамічним.

Є перемикачі фази (0 – 180 градусів) та режиму живлення (з функцією автоматичного включення Auto). Якщо використовується ця функція, сабвуфер активується автоматично за наявності сигналу на його вході. За відсутності сигналу протягом 15 хвилин саб перетворюється на черговий режим.

Модель Radius 390 відмінно покаже себе як у кінотеатральній системі, так і у звичайному трифоніку. Бас у її виконанні відрізняється масштабністю, гарною динамікою, чудовою глибиною, точним ритмом та насиченістю.

Сабвуфер має стильну дизайнерське виконання і водночас здатний забезпечити відмінну якість звучання.

Потужність, Вт: 200

Динаміки: 2

Частотний діапазон, Гц: 40-120

Чутливість, дБ: 80

whd: 348x330x345 mm

Weight: 14 g

Популярні товари
Click to order