Сфбвуфер. Sonos Sub (Gen.3) Black

Sonos
SUBG3EU1BLK
52990,00
грн.
Бездротовий сабвуфер Sonos Sub (Gen 3) створений для більш насичених і глибоких басів. Оснащений двома драйверами, які примусово приглушують шум і усувають вібрацію. Можна забути про спотворення звучання.

Цей унікальний пристрій бере на себе відтворення найнижчих частот та покращує звучання середніх частот, завдяки парним динамікам. У результаті ви отримаєте ще якісніший та повний звук.

Легко під'єднайте динаміки Sonos у різних кімнатах через Wi-Fi, щоб створити домашню звукову систему, яка об'єднає кожну кімнату та всіх разом. Регулярні оновлення програмного забезпечення означають, що ваш продукт постійно вдосконалюється.

Бездротово під'єднується до будь-якої акустичної системи Sonos або Sonos: Amp. Зокрема, є можливість створення кінотеатрального об'ємного звуку за допомогою під'єднання до Beam, Playbar, Arc або Playbase й акустики Sonos.

Має вбудований голосовий помічник для керування музикою і пристроями без допомоги рук. Sonos відтворює всі найпопулярніші потокові сервіси, інтернет-радіо за запитом, ваші улюблені подкасти та аудіокниги, вашу колекцію завантажень — усе, що ви любите слухати. Підтримує 72 музичні сервіси.

Універсальний дизайн Sonos Sub (Gen 3) відзначений різними нагородами, оскільки має ідеальну скульптурну форму. Ви можете покласти сабвуфер горизонтально або вертикально і насолоджуватися музикою. А також, він компактний, що робить його ідеальним для приміщень з обмеженим простором.

Габарити: 158 х 402 х 389 мм

Вага: 16 кг

Популярні товари
Click to order