Сабвуфер Paradigm Defiance X10

Paradigm
PRDGMDx10
72920,00
грн.
Активний сабвуфер Paradigm Defiance X10. Всі сабвуфери серії X повністю розроблені та виготовлені від А до Я на сучасному заводі в Канаді.

ART - це запатентована підвіска, яка дозволяє досягти більшого відхилення динаміка і, як наслідок, додаткового посилення 3 дБ без спотворень при відтворенні, порівняно з динаміками зі стандартною підвіскою.

Інноваційна система корекції акустики приміщень ARC швидко «коригує» небажані ефекти поверхонь приміщення, таких як стіни, стеля та підлога, на звук, що виходить із гучномовця. Видалення цих ефектів дозволяє звуковому обладнанню досягти дуже природного звуку в будь-якій кімнаті, близької до лабораторних стандартів.

Сабвуфери Defiance сумісні із бездротовим комплектом Defiance WT Kit. Розташуйте сабвуфер у будь-якому місці вашого приміщення. Ви можете зробити це без проблем із підключенням та без порушення продуктивності. Скористайтеся перевагою бездротового модуля WT, який пропонує швидкий вибір частоти 2,4 ГГц із негайним виправленням помилок та діапазоном до 15 м.

Спростіть встановлення та налаштування за допомогою безкоштовної програми Paradigm Subwoofer Control. Додаток регулює гучність, фільтр нижніх частот, фазу, характеристики приміщення та багато іншого. І все це з вашого улюбленого місця для прослуховування. Він має три попередньо запрограмовані режими прослуховування і дозволяє віддалено запускати процес корекції приміщення Anthem.

Технічні характеристики:
Тип / конструкція Активний сабвуфер
Вихідна потужність підсилювача 300 Вт RMS, пікова потужність 600 Вт
Клас D
Частотна характеристика 29 - 240 Гц (± 3 дБ) по осі
НЧ-динамік ART 1 x 254 мм (10 дюймів), поліпропілен, збагачений вуглецем
Частота зрізу 30-120 Гц
Регулювання фази 0° - 180° плавно (на панелі або через програму)
Вхідні роз'єми 3 x RCA (L, R та LFE)
2 входи, лівий та правий динаміки
1 роз'єм Micro USB
Функції / обладнання Бездротова система Defiance WT
Система Anthem Room Correction (ARC)
Автоматичне включення/вимкнення
Розміри (В x Ш x Г) 41,7 × 38,1 × 41,7 см
Вага 19,1 кг

Потужність, Вт: 600

Частотний діапазон, Гц: 29-240

Габарити: 417 х 381 х 417 мм

Вага: 19,1 кг

Популярні товари
Click to order