Сабвуфер. Klipsch Reference R-8SW CE

Klipsch
1063512
13940,00
грн.
Сабвуфер з вбудованим підсилювачем Klipsch Reference R-8SW CE, це новий продукт від легендарної, найстарішої, і однієї з найвідоміших компаній на американському музичному ринку. Вся її продукція входить в число Audio Hi-End акустики, тобто акустики найвищого преміального, рівня, яка відтворює тільки кращий Hi-Fi звук.
Особливості
Досягається така якість завдяки унікальним рупорам Tractrix, конструкція і всі інші особливості яких знаходяться під строгим патентом компанії, також як їх LTS твітери або сабвуфери, з графітової обробкою, які в поєднанні з іншими компонентами створюють приголомшливі звукові ефекти High-End рівня.
Самі ж сабвуфери, теж мають козир в рукаві, у вигляді свого надзвичайно легкого і одночасно жорсткого матеріалу. Це забезпечує прекрасні низькочастотні властивості, створюючи сильні звукові хвилі, і при цьому відтворюючи мелодію без руйнувань звукового конуса, або будь-яких інших спотворень.
Ну і це ще не всі нововведення, які вас чекають, якщо ви приймите рішення купити саб Klipsch Reference R-8SW. Адже для того щоб ви могли взяти повний контроль в його налаштуванні, він отримав новий низькочастотний кросовер і регулятори фази, які дозволяють налаштовувати низькі частоти сабвуфера під інші динаміки, в тандемі з якими даний сабвуфер і буде грати, а також регулювати рівень участі низьких частот в програванні мелодій. До того ж, завдяки підтримці аудіо входів Line / LFE, ви можете підключити до нього абсолютно будь-яке допоміжне обладнання. 
Компанія Klipsch робить дійсно якісні продукти, як наприклад цей сабвуфер, купити який, означає - повністю насолодитися чудовим світом музики і глибокого баса.

Потужність, Вт: 150

Частотний діапазон, Гц: 38-120

Габарити: 336,6 х 298,5 х 298,5 мм

Вага: 6,8 кг

Популярні товари
Click to order