Сабвуфер. Jamo S 810 SUB Black

Jamo
J1064607
11844,00
грн.
Jamo S 810 SUB Black це новий сабвуфер з лінійки Jamo Studio, який отримав витончений і одночасно строгий концептуальний стиль, детальний і шалено потужний звук. 

Саб Jamo S 810, отримав простий витончений корпус з нотками європейського мінімалізму, і досить незвичайним форм фактором, завдяки чому він займає трохи менше місця, ніж його конкуренти, які мають форму звичайного куба. Спеціальний 10-дюймовий драйвер з полісинтетичним дифузором, який і забезпечує весь звук, розмістився драйвер на бічній частині корпусу. Цей драйвер покритий особливою грубою тканиною, надійно зафіксованою на корпусі.
До речі така ж тканина використовується і в акустичному комплекті jamo s 809, даний комплект, зовні, дуже схожий з jamo s 809, тому їх досить часто купують разом. Взагалі даний саб так дивно скомпонований, адже без уважного розглядання відразу і не зрозумієш, що він як то належить до музичного обладнання. Це дає можливість встановлювати його на будь-якому з доступних місць в кімнаті, не боячись, що він зіпсує ваш інтер'єр, оскільки він може легко доповнити абсолютно будь-яку кімнату. А завдяки трьом кольорам обробки на вибір білий, чорний або горіховий в темних тонах, ви легко зможете підібрати відповідний вам вигляд сабвуфера.

Якщо ж говорити про звук, то ніяк не пропустити його вбудований підсилювач D-класу, потужність якого в піку досягає більш 150Вт, до того ж він працює разом з дуже чутливою головкою, завдяки чому може формувати звуковий тиск в 110 дБ. Тому якщо ви роздумуєте про те, який домашній сабвуфер купити буде найкраще, та й ще щоб ціна сабвуфера була приємною, та й ще щоб потужний був - то ви знайшли свій ідеальний варіант.

Потужність, Вт: 150

Частотний діапазон, Гц: 36-180

Габарити: 507 х 404 х 226 мм

Вага: 11,8 кг

Популярні товари
Click to order