Сабвуфер. REL HT1205

REL
RELHT1205
43049,00
грн.
Активний сабвуфер REL HT1205 розроблений з використанням новітніх фірмових технологій та високоякісних комплектуючих. Він ідеально доповнить сучасний домашній кінотеатр, а також підвищить масштабність і захопливість звучання стереосистем, в тому числі і на базі активної акустики.

Сабвуфери серії HT забезпечені лише входом низького рівня, оскільки переважна більшість кінотеатральних AV-ресиверів та процесорів підтримують таке з'єднання.

Для максимально достовірного відтворення спецефектів звукової доріжки фільму, вуфери збільшеного розміру забезпечують надзвичайну динаміку та надзвичайно високу продуктивність басу. І все це – за дуже привабливою ціною для REL.

У конструкції моделі HT1205 використовується ідеальне поєднання нового легкого динаміка CarbonGlas™ діаметром 300 мм із чудовим підсилювачем класу D потужністю 500 Вт.

Вхідні фільтри, спеціально адаптовані до роботи у складі домашнього кінотеатру, дозволяють сабвуферу відтворювати надзвичайно рівний бас частотою від 24 Гц.

Незважаючи на порівняно компактні розміри, REL HT1205 забезпечує дуже переконливі і глибокі низькі частоти в кімнаті середніх розмірів.

Стильний дизайн міцного корпусу, який оброблений чорним вінілом з фактурою «під шліфований алюміній», також доповнений полірованою вставкою, що розташована на верхній грані. Така конструкція допомагає мінімізувати небажані вібрації.

Є ще одна особливість REL HT1205, що відрізняє її зовні від моделей аналогічного типу - верхня панель корпусу покрита п'ятьма шарами спеціального гумового покриття, яке наноситься вручну.

Завдяки тому, що конструкція була полегшена, розробникам вдалося знизити собівартість продуктів, зберігши при цьому фірмову якість звучання REL.
Популярні товари
Click to order