Сабвуфер Bowers & Wilkins DB1D Satin White

Bowers&Wilkins
BWDB1DSW
213120,00
грн.
DB1D - це самий потужний активний сабвуфер, який випустили Bowers & Wilkins. Його 2000 Вт підсилювач потужно та чітко керує парою опозитних басових драйверів з дифузорами Aerofoil.

Сабвуфер DB1D використовує дифузори Aerofoil, ідентичні тим, що у Серії АС 800 Diamond. Вони легкі, дуже жорсткі та протистоять вигину та деформаціям набагато довше, ніж звичайні дифузори, забезпечуючи при цьому контрольований бас із визначною точністю. У DB1D також встановлений потужний 12-дюймовий драйвер.

Для кардинального скорочення вібрації корпусу, а також більш чистого та точного звуку, у Серії сабвуферів DB використовуються два басові драйвери в опозитній, збалансованій конфігурації. В результаті ви отримуєте фантастичний бас без фарбування.

Сабвуфер DB1D завжди видає оптимальний рівень потужності, завдяки новому цифровому передсилювачу. А точність відтворення в будь-яких умовах забезпечують такі функції, як Dynamic EQ та Room EQ. Домашній кінотеатр це, чи замовні інсталяції або ж стерео системи.

Налаштування завдяки спеціальній програмі полегшує конфігурацію та керування DB1D. Додаток надає вказівки щодо розміщення, налаштування та пошуку аудіо пресетів, його можна також використовувати для керування виходом. Система Room EQ автоматично адаптує звучання сабвуфера до вашого приміщення. Не потрібен окремий мікрофон налаштування, програма доступна і для iOS пристроїв, і для Android.

Сабвуфер DB1D – це без сумніву відмінний партнер для систем на базі чудових акустичних систем Серії 800 Diamond. Він був створени з думкою про них і використовує такі самі дифузори Aerofoil. Однак цей неймовірно обдарований сабвуфер також чудово поєднується з акустичними системами Серії CM і забезпечує фантастичні можливості для власників систем високого класу.

Потужність, Вт: 2000

Частотний діапазон, Гц: 8.5-500

Габарити: 460 х 429 х 410 мм

Вага: 43 кг

Популярні товари
Click to order