Сабвуфер Bowers & Wilkins DB4D Satin White

Bowers&Wilkins
BWDB4DSW
93600,00
грн.
Активний сабвуфер B&W DB4S, який створено спеціально з метою забезпечити басовий фундамент під час роботи з акустичними системами нової серії 700. Модель може використовуватися у зв'язці з іншими фірмовими акустичними системами, а також колонками сторонніх виробників.

Сабвуфер створений у високоякісному, надійно демпфованому корпусі, який виконано у елегантному дизайнерському стилі. Доступні три варіанти його обробки. Як НЧ-драйвер тут використали великий 10-дюймовий басовик, в якому застосовується жорсткий конічний дифузор Aerofoil - такий же, як у моделях флагманської преміум-серії 800 Series Diamond. Особливістю такої діафрагми є її неоднорідна товщина. У найбільш критичних для виникнення деформацій та вигинів місцях, товщина збільшена, з метою підвищення міцності. Завдяки цьому виникає рівний поршневий рух дифузора, який значно довше може протистояти різним негативним деформаціям, порівняно з мембранами звичайних вуферів. У результаті гарантується бездоганна точність та чіткість передачі басу.

В B&W DB4S використовується цифровий агрегат Hypex, як підсилювач. Він має потужність в один кіловат, працює в класі D і гарантує повний контроль у басовій області. В моделі є цифровий підсилювач, обладнаний еквалайзером Dynamic EQ, який допомагає оптимізувати звучання у робочій смузі частот.

Спеціальний мобільний додаток служить для калібрування та корекції звучання сабвуфера. Його можна встановити на пристрої з операційною системою iOS або Android. Для зв'язку B&W DB4S з програмою використовується з'єднання Bluetooth. В цьому разі, відкалібрувати сабвуфер відповідно до особливостей приміщення для прослуховування можна, не використовуючи зовнішній мікрофон. Достатньо використовувати функцію Room EQ та вбудований мікрофон смартфона.

Сабвуфер B&W DB4S може отримувати аудіосигнал за симетричними або несиметричними вхідними роз'ємами. Є два тригерні сокети. Один із них використовують для дистанційної активації сабвуфера та його переведення в режим standby, а другий служить для вибору входу. Є інтерфейс RS-232, що дозволяє контролювати B&W DB4S за допомогою складних автоматизованих систем керування.

Ваш домашній кінотеатр гідний справжніх басів, які чудово передає DB4S. Потужний сабвуфер з однією головкою у класичному виконанні. Він ідеально підходить до 700 Series.

Потужність, Вт: 1000

Частотний діапазон, Гц: 8.5-500

Габарити: 377 х 360 х 368 мм

Вага: 26 кг

Популярні товари
Click to order