Сабвуфер Bowers & Wilkins DB3D Satin White

Bowers&Wilkins
BWDB3DSW
133040,00
грн.
DB3D -сабвуфер, який вражає якістю звуку для свого невеликого розміру. Пара його 8-дюймових драйверів Aerofoil працюють від 1000-Вт підсилювача в класі D, та відтворює насичений і глибокий бас.

Сабвуфер використовує дифузори Aerofoil, ідентичні з тими, що використані у флагманській Серії АС 800 D3. Два 8-дюймові драйвери мають легкі та ультра-жорсткі дифузори, які усувають вигини та деформації набагато довше, ніж звичайні, забезпечуючи при цьому, контрольований бас з блискучою точністю.

З метою кардинального скорочення вібрацій корпусу та забезпечення більш чистого та точного звуку, сабвуфер DB3D використовує два басові драйвери в опозитній, збалансованій конфігурації. В результаті, із компактного пристрою ви отримуєте фантастичний бас без забарвлення.

Сабвуфер DB3D завжди видає оптимальний рівень потужності, завдяки новітньому цифровому передсилювачу. А такі функції, як Dynamic EQ та Room EQ, гарантують точність відтворення в будь-яких умовах – в стерео системах, у домашньому театрі або в замовних інсталяціях.

Налаштування за допомогою спеціальної програми робить конфігурацію та керування DB3D легкими та простими. Додаток дає вказівки щодо розміщення, налаштування та пошуку аудіо пресетів. Ним також можна користуватись для керування виходом. Система Room EQ автоматично адаптує до вашого приміщення звучання сабвуфера. Програма доступна і для iOS пристроїв, і для Android, не потрібен окремий налаштувальний мікрофон.

Сабвуфер DB3D – явний напарник для загально відомих акустичних систем Серії 800 Diamond. Він створювався з думками про них і в ньому використовуються такі самі дифузори Aerofoil. Однак цей неймовірно талановитий сабвуфер також чудово поєднується з акустичними системами Серії CM і забезпечує геніальні можливості для власників систем високого класу.

Якщо вам потрібен бездоганний бас, але місця на підлозі не багато, ідеальним вибором для вас буде DB3D. Це високоякісний сабвуфер, який здатен відтворювати несподівано глибокі насичені баси з надзвичайно компактного, неймовірно жорсткого корпусу.

Потужність, Вт: 1000

Частотний діапазон, Гц: 8.5-500

Габарити: 360 х 320 х 300 мм

Вага: 25 кг

Популярні товари
Click to order