Сабвуфер Bowers & Wilkins DB2D Satin White

Bowers&Wilkins
BWDB2DSW
177400,00
грн.
Сабвуфер B&W Diamond DB2D це нова лінійка DB. Вона займає вищу позицію, відносно до свого молодшого брата DB3D. В сабвуфері встановлені більш великі десятидюймові вуфери, які розміщені навпроти один до одного та направлені в протилежні сторони. Це дає можливість знизити корпусні коливання, а також отримати чіткі та глибокі низькі частоти з мінімальними проявами. Дані вилучателі обладнані дифузорами Aerofoil і відповідають НЧ-динамікам, які також встановлені у флагманській напольної моделі 800 D3. Тобто сабвуфер буде ідеально поєднуватися з акустичною системою, які відносяться до серії 800 Diamond, яку добре знають справжні аудіофіли. Компанія B&W акцентує, що модель відмінно працює і з іншими серіями колонок, в тому числі з CM, а також з акустичними системами інших виробників.

Дифузори Aerofoil відрізняються неоднорідною товщиною і володіють більшою міцністю в найбільш критичних точках. Дякуючи такій технології ви отримаєте абсолютно лінійний поршневий рух мембрани. При цьому, як затверджують B&W, такий дифузор здатний протистояти деформаціям і вигинам більше, ніж конуси стандартних динаміків. Жорсткий корпус B&W Diamond DB2D може похизуватись великою вагою та відмінним демпфіруванням. Сабвуфер обладнаний ефективним кіловатним підсилювачем класу D і сучасним цифровим передпідсилювачем. З його допомогою ви завжди будете отримувати необхідний рівень потужності.

За допомогою функції Dynamic EQ та Room EQ вдається налаштувати звукові моделі в повній відповідності з особливостями приміщення. Разом з цим, ви гарантовано отримаєте ефективну роботу сабвуфера в складі будь-якої аудіосистеми — домашнього кінотеатру, трифоніки або в спеціальній установці.

Сабвуфер підтримує Bluetooth-з'єднання. Для роботи з B&W Diamond DB2D потрібно встановити додаток для смартфонів/планшетів на базі Android або iOS. Додаток забезпечує швидку автокалібровку моделі, використовуючи функцію Room EQ та вбудований у смартфон мікрофон, а також дає можливість змінювати налаштування та керувати сабвуфером. B&W Diamond DB2D обладаний двома несиметричными вхідними роз'ємами RCA і повноцінним балансним входом XLR. В ній присутня пара тригерних входів для дистанційної активації/переводу в standby-режим і для вибору входу. Мається інтерфейс RS-232 для управління B&W Diamond DB2D за допомогою спеціальної автоматизованої системи.

Сабвуфер ідеально підходить не тільки для кінотеатральних інсталяцій, але і для двохканальних аудіосистем, оскільки має високі властивості та досить швидкий насичений бас.


Потужність, Вт: 1000

Частотний діапазон, Гц: 8.5-500

Габарити: 430х 377 х 360 мм

Вага: 36кг

Популярні товари
Click to order