Сабвуфер. REL T/5x White

REL
RELT5XWH
40999,00
грн.
Використання сабвуфера ідеальне, як для домашнього кінотеатру, так і для Hi-Fi. Якщо у фільмах часто потрібно включити сабвуфер для найгостріших відчуттів, тоді як музика потребує більш тонкого підходу. З REL T/5x ви отримуєте окремі регулятори рівня для стерео та об'ємного звучання LFE. Це означає, що ви отримуєте ідеальні рівні як для Hi-Fi, так і для AV, без необхідності постійно змінювати налаштування.

Внутрішній об'єм корпусу, в порівнянні з моделлю попереднього покоління, помітно зріс, як і обсяг переміщуваного повітря. Використовується оновлений підвіс зі збільшеним ходом дифузора.

Саме від моделей серії S сабвуфери T / x отримали надшвидкі НЧ-фільтри, спеціально підібрані настройки яких забезпечують ще більш природне і прозоре звучання та можливість відчувати присутність басів навколо нас. Система бездротової передачі сигналу без втрат (опція) з неймовірно високою швидкодією робить зайвою прокладку кабелів: досить лише під‘єднати елегантний адаптер до роз'єму на задній панелі.

Сабвуфер T/5x створений для елегантності. Це один із найпривабливіших сабвуферів у своєму класі, особливо завдяки відмінній якості складання та оздоблення REL. На додачу, сабвуфер має глибоке 5-шарове глянсове покриття та алюмінієві ніжки з логотипом. Модель чудово доповнить будь-які інтер‘єри невеликих і середніх приміщень. Завдяки своїм компактним розмірам та гладкому округлому дизайну REL T/5x є одним із найстильніших, але найменш нав'язливих сабвуферів у своєму класі. Спрямований вниз динамік з дифузором з композиту FibreAlloy ™ забезпечує максимальну взаємодію з підлогою і не вимагає декоративної решітки-гриля.
T/5x - це сутність ідеології REL.

Потужність, Вт: 125

Частотний діапазон, Гц: 32

Чутливість, дБ: 80

whd: 300x307x313 mm

Weight: 14 g

Популярні товари
Click to order