Yamaha SR-C20A White

Yamaha
VDQ3540
9922,00
грн.
Цей саундбар може зробити те, що не під силу телевізійним динамікам.
Один маленький саундбар у кімнаті здатний вивести домашнє дозвілля на новий рівень.
Завдяки захоплюючому звуку, що наповнює весь простір навколо, ви миттєво відчуєте різницю.
Технологія віртуального об'ємного звуку
Пориньте у технологію віртуального об'ємного звуку.

За допомогою пристрою, розташованого під вашим екраном, у кімнаті створюється віртуальне звукове поле для відтворення звукових ефектів, що відтворюються через лівий, правий, центральний та задній динаміки. Завдяки цьому досягається ефект присутності, як у кінотеатрі.


Насичене відтворення басу (вбудований подвійний сабвуфер із пасивним випромінювачем, функція розширення басів Bass Extension)

Цей компактний саундбар включає вбудований 75-мм сабвуфер і подвійний пасивний випромінювач. Крім того, функція посилення басів (Bass Extension) посилює будь-який басовий сигнал для відтворення багатого та потужного звуку.

Технологія Clear Voice
Вам колись було важко розібрати мову чи слова пісень по телевізору?
Функція Clear Voice від Yamaha автоматично збільшує гучність голосу. Таким чином ви зможете легко розрізняти звуки діалогів і закадрового голосу на тлі інших звуків. Навіть у фільмах, драмах, новинних програмах і музиці, де багато використовуються фонова музика і звукові ефекти, людський голос звучить більш розбірливо і приємно.

4 режими звуку
Насолоджуйтесь фільмами, музикою, телевізійними програмами та іграми з оптимальними звуковими режимами Yamaha. Виберіть один із чотирьох варіантів: "Стерео", "Стандартний", "Кіно", "Гра". Кожен із цих режимів був спеціально розроблений для відповідного контенту. "Стерео" - для відтворення стереозаписів, "Стандартний" - для більшості ТВ-програм, режим "Кіно" для перегляду фільмів, коли межі вашого простору немов розсуваються і ви відчуваєте ефект присутності. І, нарешті, режим "Гра", який дозволяє поринути у гру з головою, насолоджуючись точно спрямованим та потужним звуком.
Кріпильний отвір для настінного монтажу
Стильний дизайн у тонкій та компактній формі.
Розумно спроектований центральний блок гармонійно виглядає поруч із екраном, навіть якщо розмістити його перед телевізором. Конструкція з отвором для настінного монтажу забезпечує простоту монтажу.

HDMI ARC
Завдяки HDMI ARC по одному HDMI-кабелю здійснюється передача звуку з телевізора та підключення до сумісного телевізора для керування живленням, регулювання гучності, перемикання каналів тощо.

Мобільний додаток Sound Bar Remote
З новим програмою Sound Bar Remote стало ще простіше керувати розвагами. У ньому можна вибирати контент, перемикати звукові режими, керувати функціями Clear Voice та Bass Extension, і, звичайно, включати та вимикати саундбар. Все це інтуїтивно зрозуміло і просто робиться з вашого смартфона чи планшета.

Потужність: 100 Вт

Бездротовий: Bluetooth

Колір: Чорний

Габарити: 64 х 600 х 94 мм

Вага: 1,8 кг

Популярні товари
Click to order