Yamaha YAS-209 Black

Yamaha
VCK7160
13999,00
грн.
18240,00
грн.
Це абсолютно нова, інноваційна модель від відомого всім виробника. Але на перший погляд може здатися, що у даної моделі майже немає відмінностей від її минулих родичів, тому нам потрібно зазирнути всередину цього унікального саундбара.  
Усередині, саундбар Yamaha YAS-209 Black, має унікальні технології об'ємного звучання, які недоступні багатьом конкурентам. Наприклад, найближчий конкурент компанії Yamaha, саундбар Sony ht, і близько не може похвалитися тими результатами, які має в своєму арсеналі саундбар Yamaha. Такі досягнення в звучанні стали доступні завдяки багаторічному досвіду даної компанії і надійним комплектуючим, які вона монтує в свої пристрої. 

Особливості:

Одним з таких надійних компонентів, можна назвати бездротовий сабвуфер від Yamaha, який йде в комплекті з даними саундбаром і здатний створювати по-справжньому глибокий бас, пробирає до глибини душі кожного слухача. 
Цей унікальний сабвуфер працює за новою технологією об'ємного звучання під назвою DTS Virtual X, яка робить всі частоти ще більш глибокими через що прекрасно підійде для любителів фільмів. Вона створює спеціальні звукові хвилі в кімнаті, які відбиваючись від стін, формують в приміщенні відчуття присутності прямо в гущі подій. 
До того ж зовнішній вигляд даного саундбара прекрасно підійде до будь-якого інтер'єру, прекрасно доповнюючи його своїм мінімалізмом і елегантною простотою.
Саундбари Yamaha давно славилися якістю і високим рівнем звуку, незбагненним для конкурентів, і ця модель не стала винятком. Тому вибираючи серед найближчих конкурентів, ми можемо сміливо рекомендувати вам купити Yamaha YAS-209, який подарує вам абсолютно неземні, і нові емоції.

Потужність: 200 Вт

Бездротовий: Bluetooth, WI-FI

Колір: Чорний

Габарити: 62 х 930 х 109 мм

Вага: 10,6 кг

Популярні товари
Click to order