Bowers&Wilkins Formation Bar

Bowers&Wilkins
BWFB50
54132,00
грн.
Саундбар Bowers & Wilkins Formation Bar піднімає на новий рівень відмінне звучання навіть телевізори з якісною аудіосистемою. Тим самим, він суттєво підвищує ступінь зацікавлкності глядачів до того, що транслюється на екрані. Саундбар також може стати частиною багатокімнатної аудіосистеми Formation і буде мати зручне керування через мобільний додаток та забезпечить доступ до різних on-line сервісів, а також ваших колекцій музичних файлів на мережевих пристроях.

Саундбар Bowers & Wilkins Formation Bar має схожість із саундбаром PlayBar від компанії Sonos. Він також не має HDMI входів та виходів, а для з'єднання з телевізором є тільки оптичний вхід, що не дуже позитивно впливає на управління саундбару з пульта дистанційного управління телевізора. Також, як і у моделі Sonos Playbar, сабвуфер краще купувати додатково. Сабвуфер називається Formation Bass, вартість його можна порівняти з вартістю самого саундбару.

Bowers & Wilkins Formation Bar було створено з метою доповнення саме екосистеми Formation. На самостійний саундбар краще дивитися на модель Bowers & Wilkins Panorama 2, який має чотири HDMI входи і один HDMI вихід.

Для точної обробки багатоканального звуку Formation Bar обладнаний декодером Dolby Digital. Декодери DTS, Dolby Atmos у цій моделі відсутні. Натомість, саундбар Bowers & Wilkins Formation Bar має в наявності WiFi, технологію від компанії Apple: AirPlay 2, потоковий стрімінг Spotify, технологію Roon, а також Bluetooth версії 4.1.

Саундбар Bowers & Wilkins Formation Bar працює в триканальному режимі та обладнаний дев'ятьма динаміками. Це три дюймові твітери з подвійними куполами та шість 2,5-дюймові СЧ/НЧ-динаміки з дифузорами із плетеного скловолокна. Таку кількість динаміків живлять шість підсилювачів потужністю 40 Вт кожен.

У лінійку Formation входять п'ять моделей, що включають активні поличкові монітори Formation Duo, саундбар Formation Bar, моноблочну АС Formation Wedge, активний сабвуфер Formation Bass, а також фірмовий стример Formation Audio.

Корпус Formation Bar має тонку та витягнуту форму, представляє собою циліндр діаметром трохи менше 11 см і завдовжки 124 см. Зовнішній вигляд його дуже елегантний та витончений.
Популярні товари
Click to order