JBL BAR 5.0 MULTIBEAM

JBL
JBLBAR50MBBLKEP
15499,00
грн.

Ви стовідсотково будете насолоджуватись об'ємним тривимірним звуком прямо у себе вдома. Все це завдяки JBL BAR 5.0 Multibeam. Перегляд вашого фільму або ігровий процес стануть більш захопливими, ніж будь-коли, завдяки толковій комбінації технології JBL Multibeam та Virtual Dolby Atmos.


Технологія JBL MultiBeam здатна створювати широку звукову сцену, направляти неймовірне звучання у всі куточки приміщення, тому ви можете чути кожну дрібницю вашої улюбленої музики, фільмів, серіалів та ігр, не використовуючи при цьому кілька динаміків. Налаштуйте саундбар за допомогою автоматичного налаштування MultiBeam. В результаті, ви отримаєте найкращий звуковий ефект об'ємного звуку, враховуючи дизайн та планування вашого приміщення.


BAR 5.0 Multibeam обладнаний вбудованим Chromecast, AirPlay та Alexa Multi-Room Music (MRM) для максимально простої потокової передачі музики та можливостями multi-room. Bluetooth надає можливість насолоджуватись музикою з вашого смартфона або планшета.


Елегантний дизайн JBL Bar 5.0 MultiBeam налічує малюнок решітки та металеве оздоблення, які гармонійно вписуються в будь-який інтер'єр. Саундбар має компактну форму та він простий у використанні, ним можливо керувати за допомогою вашого пульта дистанційного керування від телевізора або за допомогою пульта дистанційного керування, який додається, з інтуїтивно зрозумілим дизайном.

Динаміки: активні 5 x 48 мм х 80 мм + пасивні 4 x 75 мм

HDMI: 1 вхід HDMI, 1 HDMI eARC, HDMI HDCP версії 2.3

Частотний діапазон, Гц: 50-20000

Аудіовходи: 1 оптичний, Bluetooth, Chromecast, AirPlay 2, Alexa MRM, USB

Підтримувані формати: кодек MP3: MPEG 1 Layer 2/3, MPEG 2 Layer 3, Dolby Atmos, PCM

whd: 710x60x100 mm

Weight: 2800 g

Популярні товари
Click to order