JBL Bar 5.1 Black Surround

JBL
JBLBAR51IMBLKEP
19999,00
грн.
23999,00
грн.
Чудова звукова панель JBL Bar 5.1 Surround подарує вам неперевершені відчуття від домашнього кінотеатру. Все, що ви будете дивитися і слухати почне оживати, завдяки потужності в 550 Вт та сабвуферу на 250 мм (10 дюймів). Ви будете оточені та шкірою відчувати пульсуючі низькі частоти фільму-екшену, будете вражені від напруги, яка надходить від трилера або отримаєте справжнє задоволення від краси документального фільму про дику природу.

Вбудовані технології Chromecast і Airplay 2 надають можливість виконувати потокову передачу веб-вмісту та керувати ним, а використання технології Bluetooth гарантує, що музика, яка передається, буде відмінно звучати. Технологія JBL MultiBeam здатна створювати чудове звучання. Компанія JBL постачала обладнання та кінотеатри світу протягом понад 75 років. А зараз, ця міцність може бути у вас вдома.

Не потрібні додаткові колонки та дроти. Технологія JBL MultiBeam створює у вашому будинку відчуття повноцінного кінотеатру.

550 Вт вихідної потужності системи надають можливість отримувати яскраві враження від фільмів та музики. Це потужний та насичений звук, який посилить ваше задоволення від перегляду.


Популярні товари
Click to order