Sonos ARC Black

Sonos
ARCG1EU1BLK
59990,00
грн.
Особливе відчуття звуку з Sonos ARC. Достатньо під‘єднати саундбар до телевізора через HDMI ARC, використовуючи новий стандарт підключення eARC, яке здатне покращувати якість звуку і дозволяє використовувати технологію Dolby Atmos 3D.

Dolby Atmos - це тривимірний об'єктно-орієнтований звуковий формат, завдяки якому ви відчуваєте різні фільми, шоу та ігри разом з об'ємним звуком. Частина динаміків Arc має направленість вгору, що додає допоміжний вимір звукової сцени. З ним ви будете наче знаходитись в епіцентрі того, що відбувається в кіно, реалістичні ефекти з ідеальною чистотою.

Ви можете використовувати саундбар Arc як окрему акустичну систему формату 5.0, але також його можна доповнити систему сабвуфером Sonos Sub або парою тилових динаміків One SL. З ними, звучання буде ще більш значуще на насичене.

Оригінальний видовжений дизайн Arc створений з метою максимально мультинаправленого звучання для того, щоб ви повністю занурились в аудіо.

Оригінальний вишуканий дизайн ідеально доповнює та вписується в сучасний інтер'єр. Саундбар має елегантний дизайн з металевими гратами і сенсорною панеллю керування. Виконаний у чорному та білому кольорах.

Звучання підлаштовується під Ваш інтер'єр.
Arc має можливість чіткого настроювання з технологією Trueplay. Тепер ви можете змінювати звукові параметри саундбара власноруч, як грамотний спеціаліст.

Sonos ARC управляється та здійснюється його налаштування через WiFi за допомогою програми Sonos. В Arc також вмонтований ІЧ датчик для можливості синхронізації його з пультом від телевізора для вашого комфорту та більш простого управління.

Є вмонтовані асистенти Amazon Alexa та Google Assistant, які надають можливість управляти саундбаром за допомогою вашого голосу. За необхідності повної приватності, ви можете легко вимкнути мікрофон одним дотиком індикатора на верхній панелі.

whd: 1142x87x116 mm

Weight: 6250 g

Популярні товари
Click to order