Sonos Beam G2 White

Sonos
BEAM2EU1
29990,00
грн.
Бездротова домашня аудіосистема Sonos Beam підтримує: 74 музичних сервіси, фільмів, телепередач, подкастів, радіо, відеоігр, аудіокниг та Apple AirPlay 2.

Завдяки безкоштовній програмі Sonos Controller App відбувається управління Sonos Beam. Її можна встановити на будь-який комп'ютер з Windows або Mac OS, також смартфон або планшет на iOS, або Android. Отже, ви маєте можливість управляти будь-яким елементом мультирум системи Sonos з будь-якої точки приміщення.

Технологія Trueplay автоматично підлаштовує звук під приміщення, в якому знаходиться аудіосистема Sonos. На задній панелі саундбару є порт HDMI із підтримкою ARC (Audio Return Channel). З його допомогою можна управляти деякими функціями телевізора, це також може бути і керування гучністю за допомогою голосових команд. Для здійснення цих та інших функцій ваш TV повинен підтримувати технологію HDMI ARC.

Аналогічно Sonos One, на верхній частині корпусу є сенсорні елементи керування. Помічник Alexa буде надавати вам сигнали про готовність виконувати ваші команди, за допомогою коротких звукових сигналів і світлодіодних індикаторів, що миготять.

Навколо міцного пластикового корпусу саундбару Beam, який «вдягнено» у гладку тканинну сітку, розташовані чотири НЧ-динаміки, три пасивні випромінювачі, один твітер, який розміщено у центрі, а також п'ять підсилювачів класу D.

Динаміки та випромінювачі у Sonos Beam знаходяться вздовж всієї передньої панелі, а також на краях саундбару. З їх допомогою розповсюджується звук по всій кімнаті та заповнює її ще більше огортаючи вас у чарівне звучання.

Звук, який надходить з Sonos Beam чистий, що особливо чітко виражено в моменти відтворення мови. Звукова панель компактних розмірів відтворює чіткі високі та середні частоти і може працювати при великій гучності без спотворення звуку. Низькі частоти виходять глибокими і відчутними.

У Sonos Beam є аж п'ять мікрофонів, щоб голосовий помічник Alexa міг чути вас на будь-якій відстані. Ви також можете вимкнути мікрофони, якщо вам необхідна буде конфіденційність.

У саундбарі передбачено «нічний режим» для обмеження динаміки звукових ефектів. Ви зможете тепер насолоджуватись переглядом ТВ пізньої ночі та не хвилюватися, що потурбуєте сусідів.

Sonos Beam - це найсучасніша доступна звукова панель у світі Sonos. Не зважайте на її скромні габарити, адже саундбар Beam пропонує приголомшливий, насичений звук, який здатний відчутно змінити ваші очікування від прослуховування.

whd: 651x68x100 mm

Weight: 2800 g

Популярні товари
Click to order